Sammanfattning

Jag fick medicin mot urinväginfektion. Så efter en tablett och lite funderande tog jag mig samman och gikc på förfest i Tybble och sen kåren. Men den där kåren var var ju ett jäkla stummo ställe. Så jag messa de gusen så han kom o hämta mig och tog mig till Hallsberg. Kl 7.10 ringde klcokan igår imorse och då var det bara att stig upp och hoppa in i minibussen. Minibussen tog oss till Surahammar, där det var motionscross på g. Så där tillbringades hela dagen i solen hejandes på Gusen o Martin. Ingen av dem vann dock;)  När vi väl kom tillbaka cirka 2 timmar för sent, var det bara för mig att slänga sig in i duschen och göra sig iordning för de var lillsittning med nollegrupperna på högströmska. Det trevligt men inte riktigt som sittning i linkan. Sen var vi på Klaras de var skoj musik men lite dåligt med folk. Återigen tröttnade jag snabbt på att va ute o va full så jag blev hämtad av Gusen igen. Åktte hem och la oss. Sen kom Sara som varit på återträff med sin gamla klass, hon fick låna min soffa o sova.  Idag vaknade jag med en monsterhuvudvärk.Så idag har de inte hänt nåt pga av denna huvudvärk.

För övrigt längtar jag till linkan idag, hur man nu kan göra de. men så är det.


Jag älska Örebro läns sjukvård

Asså gud vilken fin sjukvård de har i detta län! Jag har verkligen mest otur bland de jag känner tror jag. I tisdags fick jag en släng av urinvägsinfektion. Drack en himla massa tranbärsjuice och lime och dan efter verkade allt vara bra igen. Men ikke sa nicke för idag började allt om igen. Så jag ringde studenthälsan och fick tfnnr till jourmottagningen nere på stan.En himla trevlig sjuksköterska svarade och jag fick en tid kl 1715, detta är vad jag kallar sjukt snabb service. Det hade aldrig hänt i Linköping då hade man fått  vänta tills måndag innan man fick hjälp. Det som är så irriterande med denna infektionen är att ikväll ska vi alla nollorna ut på kåren. Så nu sitter jag och hoppas på att jag får penicillin och att det inte blir värre så att jag kan gå. Håll tummarna för mig!

funderingarna är många

som ni säkert har märkt  är jag en person har lite svårt att bestämma mig om en viss sak. fan man borde göra som alla säger åt mig. men de är inte så jävla lätt siddu. ska fan ta tag i de, har sagt de hundra ggr eller mer. men idag är de fredag så jag skyller på att de kan vänta tills söndag kanske..

konstigt är de att bo här i Öret

Igår kväll lekte vi lekar i med våra faddrar, det var skoj. Sen satt vi en lokal i Tybble o drack lite och snacka med varann. Många trevliga människor att snattra med. Det blev dock en ganska tidig hemgång, ingen som ville gå ut. O jag blev lite trött efter min vinare så jag gick hem till mitt lådboende.

Imorse tog jag en välförtjänt sovmorgon den första riktiga sen jag flytta hit. Skönt att få sova ensam i sin säng även om det blir ensamt att inte ha någon att krama god morgon. Efter någon timmes segande knackade de på dörren och där stod en reparatör från Öbo. Han skulle fixa min strömbrytare som inte funka som den skulle.  Det visade sig att han var en ytterst pratsam typ.  "Råkade" nämna att jag jobbat på felanmälan på Stångis och helt plötsligt så hade vi en massa att prata om. Asså sen när han väl monterade bort strömbrytaren så visade sig att idioten som målade om sist hade spacklat i strömbrytaren, vilket inte är så jävla smart....

Kl 16 idag var det nollningsaktivitet, vi skulle spela kubb. Men jag hoppade de och städade upp i lgh istället. så nu har jag inga flyttkartonger kvar och de är rent o fint. Det enda som saknas nu är ett besök till IKEA men de blir nog ett sådant på söndag om nu inte Martin ångrar sig och om jag inte är för bakfull. Hann även med ett besök på stan idag, hittade lite småtjafs och en jeanstunika som ska användas imorn för då ska vi ut med faddrarna på kåren det ska bli fantastiskt kul:)

Dagens låt: 3´s and 7´s med Queens of The Stoneage


örebrobo med glädje och förskräckelse

Okej nu är de några dagar sen jag skrev något. Igår kom internet igång iallafall. Nå vad har jag gjort sen i fredags.Flyttlasset gick lördags förmiddag, de gick bra trots några utbrott från min sida. När jag hade öst in all skit i min ofantligt lilla lgh blev de dusch sen skjutsa mamma mig till Martin i Järsjö, där var de kräftskiva som stod på tapeten. Det var redigt trevligt, lite folk som jag träffat innan men mest okänt folk. Men de blev en tidig kväll stack därifrån redan 22. För mkt sprit, lite sömn o knappt nån mat gjorde att de nog var klokt även om det hade varit kul att stanna längre men Gusen ville hem. Söndagen tillbringades i liggandes på en soffa i Hallsberg. Vi gjorde inte ett jävla skit. Åkte till Örebro på kvällskvisten. På måndag morgon vaknade Gusen med 38 graders feber så de senaste dagarna har jag agerat sjukhem här. Ett såkallat all inclusive sjukhem. Mat o dryck serverat 24/7 typ.Igår döck Cissi o Steve upp här i Örebro påväg hem från Falun, vi gjorde inget utan mest hängde,åkte bil o konverserade med varandra, de var najs.Saknar Cissi redan att man inte bara kan ta en fika på stan.

Så till idag. Idag vaknade jag nog på världens sämsta humör. Hade ingen som helst lust att ta i tu med min första dag på Örebro Universitet. O att vakna bredvid en människa som klagar på min säng och att man hör min grannar hela tiden, gjorde att jag blev ännu mer grinig. Sen var jag iallafall sent om sider tvungen att gå upp. Då hittade jag inget som jag ville ha på mig. Så då började jag helt sonika gråta. Dock i smyg så att Gusen inte skulle höra.... Ja nu är de ju ingen hemlighet om han nu läser detta men jaja;) Lyckades till o med uttala mig imorse om att jag nog ändå inte skulle gå klart utbildningen ( nej jag har inte ångrat mig om utbildningen, jag var bara på pisshumör just då) Så sen till skolan, ingen mat i magen o på ett fantastiskt trist humör blev jag skjutsad till skolan cirka 5 min innan jag skulle vara på plats. Gick där på gatan fram till aulan där introduktion skulle hållas, o ville bara vända om. Satt o tjurade o tyckte synd om mej själv för att jag var helt själv. Men sen när vi skulle gå på rundvandring i våra grupper så tog jag mig samman. Pratade med några tjejer i min grupp som verkar trevliga så då blev jag på bättre humör. Sen gick de bara uppför. Så nu är det ganska fint faktiskt, ser framemot nollningen som börjar ikväll.

För övrigt hur liten är inte världen egentligen, generalen för sektionen som jag tillhör kände igen mig o vi kom fram till vi hade en kompis gemensamt nämligen Schlageroskar.  Träffade även två andra bekanta ansikten på Campus, Gusens kompis Hamren och Nordas kompis Mattias tjej Hanna så de har jag med pratat lite med :)

Så det var allt för nu. Nu ska jag slappa lite så man orkar med kvällen

Tårar rinner ner för min lilla kind....

Okej de kanske inte är de smartaste att lyssna på Anna Ternheim när man håller på o flyttpackar.Man blir liksom inte direkt uppåt av hennes musik, men bra är den. I allafall nu sitter jag o grinar o kan inte sluta. Pratade precis med Cissi om hur dagen varit o hur de hade känts att gå från jobbet idag.  Det kändes helt sjukt. Som att de bara var som att jag går på semester, tillbaka om tre veckor liksom.  Usch sen har inte jag o cissi kunnat ses nåt sen förra veckan eftersom hon varit hemma i Dalarna. Nu kommer vi inte kunna bara kika förbi varandra eller fika på stan.Iallafall inte så där oplanerat. Det är inge kul o lämna alla bra kompisar här men jag måste gå vidare med mitt liv. För om jag bor kvar här kommer jag bara bli en bitter kärring som hatar sitt liv. Det har varit mkt tårar den senaste månaderna först de som hände med Han,sen allmän skit och nu flytttårar. Hoppas de kommer bli bra örebro nu.

Okej nog om att jag grinar, imorn ska de festas loss så in bängen hos Martin.Tur att Martin o Gusen kan ta hand om mej imorn så jag slipper va själv.

För övrigt så kommer jag vara internetlös nu fram till måndag. Så over and out för ett par dagar.

6 timmar sömn på två dygn....

Jag sitter på jobbet och jag är så jävla trött. Det har liksom blivit lite sömn de två sista dagarna. I onsdags var de lite fest hemma hos mej. fick efter ett tag för oss att gå ut vilket kanske var en dum ide  men de verkade som en bra ide just då.

Igår, direkt efter jobbet åkte jag, elise & pia upp till öret. Vi kom fram till att  barnprogrammen var bättre förr, när vi var små. Man ska aldrig underskattat Pålsboda asså. De har faktiskt en 32 tum flatscreen på Sibylla där. Väl framme i Öret satte vi raskt igång med att måla. Martinus kikade förbi o sa hej o lämnade en lampa. Han bjöd också in mej på kräftis i kumlatrakterna på lördag. Känns bra att ha nåt o göra i helgen så man inte bryter ihop av längtan till kompisar i Linkan.

Så nu ska jag jobba vidare i 4, 5 timmar. Sen är jag fri! Ska inte sätta min fot på det här jobbet på väldigt länge!!!

Gårdagens bästa kommentar: Pensionärsfrossa.

Let´s party

Så nu var det städat då,för näst sista gången i stugan. Så nu får det gärna bli imorn kväll så vi får ha sista, förhoppningsvis mkt lyckad fest.

Hopp  om jag ska sammanfatta arbetsdagen så har den varit mkt trälig. Två sjuka och tre på semester, vilket innebär att det har varit mkt att göra även idag. Förhoppningvis blir de lite bättre imorn.

Okej nu är bara tre dagar kvar tills jag flyttar,det känns helt strange som sagt fortfarande.

Har inge kul att skriva idag.sorry.

Tvättproblematiken

När ska nån uppfinna en tvättmaskin som tvättar, torkar , viker och lägger in garderoben? eller det är kanske de som kallas hembiträde men ett sånt har jag inte råd med. visserligen ett i-landsproblem. men jag har mest såna problem just nu. Typ vem som ska packa de resterande flyttlådorna osv. Fast de som är bra när man flyttar är att man oftast inte behöver bära så mkt speciellt inte när min syster är inblandad, hon är bra på att styra upp saker.

En sak som jag undrar är också när folk uppenbara talfel ska sluta prata i radio och tv? Det finns något som heter  logoped,de brukar väl ändå lär folk att träna bort sina talfel.

Imorn kommer den andra ballen hem,de ska bli skoj. så vi hinner ses nåt innan helgen.de kommer bli så konstigt att flytta bort från henne. vi har liksom ett ganska intensivt förflutet tillsammans som kompisar och kombos. men som tur finns de telefon, msn och vi har räknat på det här med restid mellan örebro o linkan. Det tar 1,30 med bil o tåget tar 2 tim.det ska fanimej gå vägen.

dags att hänga den där jäkla tvätten då och hoppa i säng så man inte försover sig imorgon heller.

Måndag igen

Den här dan började inte bra, försov mig en timme, hade glömt att jag skulle ha köksveckan. Cirka 100 mail att fördela och svara på, kö hela tiden på tfn. en bajsmåndag med andra ord. Och för att inte glömma, de regnar också. Jaja jag ska väl inte klaga de e min sista måndag på jobbet nu. Nästa måndag kan jag sova tills jag vaknar för då är jag ledig i två dagar innan nollningen drar igång i Örebro.

Helgen har varit mkt bra, men de blir alltid nån typ utav arbetsläger när man kommer hem. det ska hjälpas till att städa, hundar ska gosas med osv osv. Så jag kan inte säga att jag är de minsta utvilad speciellt inte efter lördagens kräftskiva. Gick hem o la mig vid halv två vilket jag är mkt glad för idag.

Angående flytten så står packandet still just nu. Men de börjar bli väldigt tomt i stugan, inga gardiner, inget köksbord och nästan allt i köket ligger i lådor just nu. Just nu vill jag bara att de ska bli lördag så jag kan få komma på plats o slippa bo en flyttkartong.

hopp har inge mer kul att skriva om precis just nu.


TGIF

Herregud vilken tur att det är fredag idag. Idag ska jag bara jobba till 16 sen ska jag snabba mej hem, mamma kommer och hämtar mig ska köra hem lite kartonger för förvaring. Den hudfärgade lgh är så liten så alla min saker får inte plats.

I eftermiddag blir de avslutningsfika på jobbet , de blir gotte. Imorgon ska min bror ha 30 årfest fest med kräftätningstema det lär bli intressant.haha.

Dagens måste

Hittade nåt intressant att lyssna på webben samtidigt som jag packar. Ett måste för alla tjejer eller jag för killar med men jaja mkt bra iallafall.

Lyssna på Mia Skäringer & Klara Zimmergrens sommarprat i P1.  www.sr.se/p1

Bläää

fattar inte hur man gör med bilderna...får fråga pisen om hjälp.

En kväll i flyttens tecken

Just nu håller jag på att packa ihop mitt hem i kartonger, de är inte kul inte de minsta. Jag hatar o ha oordning när man liksom inte hittar nåt för de ligger i nån jävla flyttkartong. Eller för den delen när ett klädesplagg man vill ha på sig befinner sig i den hudfärgade lägenheten i Örebro. Eller när man vill ha sitt playstation o guitar hero o spela på de, ja då befinner sig det i Hallsberg. Om exakt en vecka kommer den hudfärgade lgh äntligen sluta vara hudfärgad. Jag och Elise och kanske Cissi ska upp o rolla över skiten.

Igår kväll blev jag ju utbjuden på restaurang av jobbarkompisarna, de var redigt trevligt må jag säga. Tänkte bara dela med mig lite av de härliga bilderna som togs och av mitt flytthelvete här hemma.


Fast i bloggträsket

Så nu har även jag fastnat i bloggträsket, tänkte det kunde vara kul för alla att följa mig nu när jag flyttar till Örebro.


Asså jag hade nyss skrivit värsta långa inlägget men nu försvann det jag blir så trött.


Jaja de mesta gick ut på hur glad jag är för att jag snart slipper mitt jobb och hur kul de ka bli o flytta.O att det blir tråkigt att lämna alla.

kanske orkar skriva ett nytt om en stund.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0