Dagens låt

En gammal skitbra låt! Städningen piggas upp med Depeche Mode. Testat vet jag!

Leave in Silence- Depeche Mode

Äh va fan ni får två till med Depeche
 People are people & Master and Servant

I sommar ska jag se Depeche på Arvika. Fi fan vad gött!

Någon har förstört min privata sfär

En jävla idiot  har brutit sig in i min lägenhet. Tagit alla saker utav värde. Typ. Iallafall allt som går att sälja  och saker som aldrig kommer kunna gå att ersättas.

Nu vågar jag inte bo i lägenheten. Personen har förstört mitt hem. Känns de som. Jag vet att tjuvarna troligtvis inte kommer tillbaka, men de känns så jävla obehagligt att någon äcklig pundare rotat runt bland mina fina saker och blodat ner min ytterdörr och mitt badrum. Så nu bor jag hos Gus en tid framöver får se om de går över eller om jag säger upp lägenheten.

Idag ska jag göra G glad o städa lägenheten. O kanske ta en promenad. Eller promenera bort till hallsbergs c o kolla in lindex..... vi får se....

Galen var ordet.

Galet trött.
Galet mkt att hinna läsa idag.
Galen, jag blir galen på en sak. Som jag inte kan sluta irriteras över. (Ballen vi får nog ta o snacka om de på tfn idag..Oroa dig inte Ballen, de handlar om samhället kan man säga.;))
Galet fantastiskt tacksam för vänner som kom i helgen o förgyllade näst sista helgen i februari.
Galet lycklig att jag fick vakna upp bredvid G idag.

ointressanta bloggar

Jag gör inga som helst anspråk att skriva en blogg med hyperintressant innehåll. Jag skriver med ojämna mellanrum inlägg. Inlägg som kan vara helt ointressanta för dej som läsare. Men då tycker jag att man kan sluta läsa maery.blogg.se. Detta är en opretentiösa blogg. Jag gör inga anspråk på att vara vare sig politiskt korrekt eller klok på nåt vis. Saker som står här är jag medveten om att ni skiter i tex att jag tycker om gustav så jävla mkt och att jag har skolan mellan 10-12 och att jag var full i helgen. Det jag vill komma fram till är att jag skiter i om ni tycker att det är intressant. Det jag skriver här kan uppfattas som blåst och "blondinbellaaktigt" (även om jag till skillnad från Bella är en pank 25åring utan planer på att bli framgångsrik och tjäna pengar.Dessutom har jag nog aldrig tipsat om ett lipgloss som jag tycker är bra heller.) 

Varför innehåller denna blogg då alltigenom en stor fet blandning av skitsnack , yada yada och bjas som Ballen skulle sagt?

1.Människan är egoistisk, mest intressant är alltså att prata om sig själv. Den som påstår nåt annat borde till sig omkring varför samhället ser ut som det gör.
2. Jag är en idiot som ibland skriver ner mina innersta tankar i en blogg för att lätta på mitt hjärta. ibland är de nämligen svårt att göra det face to face till folk.
3. Jag slutade skriva dagbok när jag var tjugo kanske, detta är ett nytt sätt att komma ihåg vad som hänt.


Så nu har jag fått ner den skiten på pränt. Som ni säkert märkt innan så har jag problem med att jag tappar ord när jag skriver. Och Ballen med sina akademiska meriter stör sig säkert på meningbyggnader och stavfel. Men då får hon väl göra det då.


Dagens låt: My star med Ane Brun

Helt otroligt

Jag är vaken innan kl 10. Och jag har minsann inte satt nån klocka. Och hör och häpna jag har ingen skola idag. Bara en tid att passa vid kl 11. Men jag har fortfarande ont i halsen o e snorig. Jag trodde jag bara var  bakis sen helgen men de visade sig att de var riktigt ont i halsen. Hoppas Marre inte smittade mig när han skjutsa hem mig i tisdags.

Morgonens låt: This Years Love - David Gray

Okej en grej till har hänt.

En kär vän har gått ur tiden. När jag kom hem igår, låg Belsebub likstel i sin skål. Han har avlidit någon någon gång under helgen. Ingen obduktion kommer genomföras. Han är redan på väg till reningsverket för att blir slaggprodukt.

Som Kakan sa: RIP Belsebub!

Nu kom jag på vad de var jag skulle skriva förut.

Gus sa en himla snäll sak i helgen. Cagnus frågade Gus, vilka som var mina tre bästa egenskaper. Då svara gullungen: Att jag var alldeles underbar. Underbar är alltså min bästa egenskap. Visst är de fantastiskt.

Det var inte bara Gus som sa en massa bra saker i helgen, jag sa nog en annan. Men ingen av digniteten. Mina var mer alkoholinspirerade.  Just nu kommer jag inte på nån  bra kommentar. De roligaste var nog när Gus blev nekad att köpa en drink, som vi skulle dela på. Men han fick inte köpa den eftersom han enligt bartender var "för full". Hallå !det var jag som låg på dansgolvet o skratta, sprang omkring utan skor,lyckades tappa mobilen i taxin, drack upp cissi helt nya öl i ett svep, ville stå i mitten o prata eftersom alla skulle höra på mej. Men jag fick köpa en drink, den var skitäcklig men jag drack den ändå. Blanda inte koskenkorva blåbär, hallon likör, lime o sprite. Det blir skitäckligt.

Kvällens artist blir: Moto Boy, påminner om mitt brustna hjärta, småfull på arvika osv.

Zzzzzz

Imorn ska jag som sagt ta hb-test o se om jag har nån järnbrist eller vad fan de e som är fel med mig. Somnade när jag kom hem från skolan och har precis sovit två  timmar. helt sjukt. o jag kommer sova så gott i natt ändå.

hmm vad var de mer jag skulle säga....hmm....nej det är borta.

Nu ska jag gå till affärn o handla  mjölk så man kan laga diverse maträtter med den.

Dagens låt blir två låtar:
1.En gammal klassiker:  When You´re Gone med Cranberries
2. En bekantskap: Ladykiller med Alice in Videoland

Kvällens låt

I´m throwing my arms around Paris- Morrissey.


Jag har nu fått nytt simkort och lånat en mobil. Det går alltså att nå mej igen. Fantastiskt.

Hur kan saker o ting var så fantastiskt när de egentligen är kassa som fan? Tur att man e kär o har hälsan i behåll. Annars hade jag nog gråtit för att mobilen var borta.

Min mobil is gone...

Min mobil blev stulen i lördags. Tack du som tog den. Jag behöver den inte alls för att kommunicera. Grrr. Men som Karlsson på taket skulle sagt: det är en världsligt problem.


Igår var jag på arbetsintervju. Hoppas de gick bra.

Dagens låt: Vinternolltvå med Kent

Dagens låt

Jag är en vampyr- Markus Krunegård


Imorn är det freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedag!!!!

Dagens låt

Jag är en vampyr- Markus Krunegård


Imorn är det freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedag!!!!

Kviss, muiskkviss:)

Alltid lika trevligt att träffa anna. Synd att de blir så sällan bara.Men nu  har vi bokat den 25 och då är det kviss igen. Då har vi fått pengar o då kan vi dricka många öl:D

Dags o sova, jobba imorn 8.30-1715, najs med pengar.

En sak till: kan det bara bli helg, så man får pussa på G och åka på födelsedagsfesten i Linkan.

090211

Skrev tenta imorse. Det kan ha gått bra. Men den var lite klurig. Så nu har jag lagt den bakom mig fram tills dess att resultatet kommer.

Fan min högtalarsladd e mongo. Jag måste ha en ny men jag vet inte vad jag köper en sån. Fick specialbeställa denna för att den skulle passa till min stereo....

usch idag har jag varit så där jävla trött igen. kom hem från skolan sov mellan 11.30-13.30. Började läsa en bok. Somnade igen vid 15 och sov till 1650. Måste nog besöka en läkare o ta ett blodprov för o se om de behövs nån åtgärd för detta.

Dagens låt: Ladyhawke med Back Of the Van.

Dags o platta håret o sno på sig nåt fint ska på musikquizen på Harrys med Anna om en halv timme.

Dagens låt

Simon says- Laleh

Idag har inget spännande hänt. Har pluggat nästan hela dagen. Imorn ringer kl halv sju. Tenta kl 8. Sen ska jag slappa resten av dagen och kl 1900 blir de musikquiz på harrys. vill du hänga med är det bara skicka ett sms och säga att du hänga med.

uppesittarkväll

Här sitter jag med grava koncentrationssvårigheter. Tenta kl 8.15 på onsdag. O jag kan valda delar av det som ska kunnas. Men man måste kunna mer än valda delar därför ska jag gå till skolan o plugga imorgon.

All den här hysterin angående alla stjärtans dag, jag förgås av den. Men ja om ni vill få tips så kan ni ju läsa blondinbella och hennes bästis marias tips. Jag kommer inte göra nåt av deras jävla tips.

Kvällens låt med alla stjärtansdagstema

Veronica Maggio - Inget kan ändra på det

Kvällens låt med alla stjärtansdagstema

Veronica Maggio - Inget kan ändra på det

Jag fick ...



Jag fick mig en utmaning från Pisen , tyvärr har jag inte 6 "bloggpersoner" att utmana.Har väl typ 6 läsare liksom....;) Men ni andra som läser kan ju göra samma sak men maila bilden till mig o skriva nåt roligt....:)

1. Gå in i din bildmapp.

2. Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.

3. Visa bilden på bloggen och skriv något om den.

4. Bjud in sex nya bloggpersoner att vara med på utmaningen.

5. Länka till dem och låt dem veta att de är utmanade.

Så jag hoppar som sagt över steg 4 & 5

Däruppe e bilden. Det är min syster hund Alva. Den är snäll, det är väl de kan man säga om den. Vi gillar varandra jag o alva jag tog hand om henne när hon var liten.

Lyssna på äldre personer

Med detta uttalande som rubrik, syftar jag på Ballens uttalande i förmiddags "Bli inte bitter nu maria!" . Ja, de var precis de jag blev o de fick konsekvenser, onödiga såna. Inget allvarligt. Varför är de så lätt att ge goda råd men svårt ta de man får?


Dagens låt

Da Strike av Millencolin

Alla stjärtans dag och övrigt tjafs från mitt huvud....

Så nu har vi döpt om lördagen till alla stjärtans dag. Mkt bättre namn. Idag var jag på en galleria i stan, de e alla stjärtans grejer överallt. O jag tänker inte köpa min pojkvän en enda liten jävla pralin eller va fan man skulle gett en kille. Igår bestämde vi att man kan "fira alla hjärtans dag" varje dag istället. Vårt "firande" varade i cirka 10 sek, såhär gick det till: Jag sa jag tycker om dig. Han sa jag tycker om dig med. Vi pussades och kramades sen fortsatte vi kolla på teve. Det tycker jag är mkt bättre än att köpa nån jävla pralin eller va fan man skulle få. Nu kanske ni tänker att jag hatar att få presenter så är inte fallet. Visst skulle jag få en bukett med blommor  eller nåt annat skulle jag givetvis bli jätteglad men det är absolut inget tvång. De roligare om presenter bara dyker upp en dag, som i somras tex när det helt plötsligt stod ett playstation, två gitarrer och gh-spel på vardagsrumsgolvet :)

Ett tips om man gillar chokladglass testa Willys egna chokladglass med namnet tripletto. Mkt god och chokladig.

Jo, en väldigt fantastiskt otrevlig grej hände nyss, min saft tog slut.. Min finafina brunnebysaft....Funderar på att ringa saftakutens egen Marre.

Passar på att göra några snabba filmrecensioner också(jag gör allt för att slippa tentaplugga...)
1.Braindead, hade inte sett denna. Nu förstår jag varför. Jag vet de är nån typ av klassiker.... De enda som var lite kul var den lilla bebisen...
2.The Dark Knight, spännande och väldigt lång kändes den. Har inte sett slutet än. 20 min kvar G orkade inte hålla ögonen öppna. Så slutet får man se en annan gång.
3. Juno, hade redan sett den en gång men den gick att se en gång till. Gillar att hon e så konstig, Juno alltså.

stavfel

Stavfel smög sig in i låttiteln i förra inlägget. Det ska natuligtvis vara Sober and Irrelevant.

Och imorse eller om de var igår kväll så nynnade gusen på I-rony med Sofia Somajo. Jag som redan haft den på hjärnan ett bra tag o lyckats få ur den ur hjärnan. Men nu sitter den där igen. "Why do I want you? Now that I can´t have you.....". Får köra Pisens teknik för att få ur låtar ur hjärnan, nämligen lyssna på dem hundra ggr i rad. Minns första sommaren på Stångis. Jag satt bakom henne o körde Umbrella med Rihanna på repeat i en hel eftermiddag typ.... Mkt störande.....

"Maria försvann iväg med en annan tjej...."

Läste igenom mina o ballens citathäften igår. Hahahahahahahah säger jag bara. Många guldkorn där. Ett citat som borde föras så de blir historiskt, är förra helgens citat: "Ska du hänga in haklappen sa du?" Sagt i kön till garderoben i flamman, till en utav världens största sociopater. Behöver jag ens säga att han inte uppskattade de.....

Igår såg jag en gubbe i 60-70 årsåldern som hade uggs.... Inte så vanligt i hans åldergrupp.

Dagens låt: Sober and Inrelevant - In Flames.

Dagens låt

For What It´s Worth med Cardigans.


Framgång

Idag blev jag kallad till sommarjobbsintervju. Spännande den 16 feb gäller att visa sin bästa sida!

"lek med nåt billigare!"

vilken tur att man har varann. tur att ballen o jag har varann rättare sagt. de finns inget som jag inte kan berätta för henne. antar att det är likadant för henne.

vi har alla våra små egenheter. våra ömma punkter. min är att jag är svartsjuk. vilket kan förklara varför jag drömmer att jag kommer bli bedragen av gus. idag har jag o cissi luftat våra hjärtan för varann. att göra en höna av en fjäder är något som vi är bra på.vi kom fram till att ibland är det bra att inte veta allt, att man måste lita på att de som sägs till en är sant och man inte ska glömma sitt eget förflutna. alla har vi någon gång gjort saker som vi ångrar. jag och ballen ångrade varsinn grej. men inget av det går att göra ogjort men huvudsaken är att man ångrar då finns de en viss chans att bli förlåten.

Passande nog från onsdagens låt bli: Live and Learn med Cardigans.
För övrigt så är hela den skivan Long Gone Before Daylight helt grym.

"Men sticker du´n med dartpila!!!"




Jag längtar till sommaren. Denna sommar ska tillbringas vid Hjälmarens pärlor.....inte för jag vet var de är, men ska man väl kunna ta reda på. Jag vill plocka fram min grill. Äta färskpotatis o dricka folköl mitt i veckan för att de är så fint väder. Bada, sola o softa. Åka båt. Roadtrippa.
                    

"Men Cassandra inte ska du väl ha en rem i röven?!?!?!?"

Idag skulle jag gå upp i tid. Ha! Det gick ju åt helvete som vanligt. Borde sätta igång med plugget nu! En vecka till tenta nu! Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh panik i tentahjärnan.

Nej nu ska jag gå upp till Brickebackens centrum o posta ett paket till hon som vann min traderaauktion. Och hämta Cissis födelsedagspresent. Sen måste jag verkligen läsa den där teoriboken.

Dagens låt: Sleeping My Day Away med D-A-D


Dagens låt

Love is my drug med John M.e

RSS 2.0