Gäsp

När jag jobbade förut började jag 0700 varannan vecka, nu kan jag inte förstå hur jag orkade. Trots att de lockade att ligga kvar i sängen imorse så g gick jag upp o började tvätta o åt frukost, men sen vid åtta orkade jag inte mer jag o la mig igen o sov medans de två andra maskiner gick. Nu dags att plocka fram vad som ska packas till helgens bravader, duscha,äta lunch sen till skolan på seminarie o klockan fem kommer gus o hämtar mig. Sååå fint!

Dagens låt: Dangerous med Roxette


Lite lycka på kvällskvisten

Fick ett samtal nyss, ett samtal som bara skulle säga natti natti o sådär. Nice. Man blir glad. Imorgon får jag träffa karln! Inte för att de var speciellt länge sen, närmare bestämt cirka 48 timmar sen typ men ändå. Fantastiskt liksom.

Dags att lägga sig. Har tvätttid imorn kl 0700. Jihuuu!

Nattens låt blir: The Treehouse Song med Ane Brun

mardrömmar

Hade två otrevliga mardrömmar i natt. I den ena skulle jag o min syster rädda en misshandlad hund från dess ägare, mkt dramatiskt. I den andra var Gus otrogen. Jag kom på han o den mupptjejen på ett hotellrum mitt i akten så att säga. Och jag blev helt galen i drömmen.  Vilket jag iofs hade blivit i verkligheten också. Vaknade av att jag skrek o grät. Fantastiskt otrevligt. Antar att det  inte vara feber som gjorde att jag fick dessa lite udda drömmar. Idag har jag inte haft någon feber, men jag har ont i huvet och halsen. Skulle gått ut med C idag men de blir inställt på onda halsar o plugg som måste göras innan helgen.

Dagens låt: Love to Hate You med Erasure

Kul då!

Då hade man skaffat sig feber lagom till helgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wei vad bra. Jag som verkligen sett framemot helgen begivenheter......

pissdagen fortsätter....

jag mår så konstigt. fick massage av gusens syster förut, det var grymt skönt, men nu mår jag prutt o min höft gör ont. visste ju att den skulle bli såhär efter. så nu har jag ställt in träningen ikväll.


hoppas att morgondagen blir en bättre dag....

Bläää

Har vaknat på ett prutthumör två dagar i rad nu.....Jävla menscykel.  Min hjärna gillar inte ägglossningen.

Dagens låt: Leaving New York med REM

Dagens låtar

Denna låt behöver ingen motivering...Det gör förresten inte någon utav mina dagens låtar men extra lite denna. För det är en klassiker. Listen to the blip!

Depeche Mode - I Sometimes  Wish I Was Dead från 1981

Kör ytterligare en favorit av Depeche Mode: Suffer Well från 2005

Nu off to the gym...träningsvärk imorn oh yes...


Willys hysteri,hår och bojkott.

Jag älskar att inte vakna själv i sängen, de e kanske de bästa som finns med att ha en pojkvän. (Om man bortser från att ha relativt fri tillgång till sex...) Och att bli pussad gonatt är också himla trevligt. Och men de här har inget med rubriken att göra.....


Var på nyöppnade Willys idag. Jag säger bara HYSTERI!!!! Det var hysteriskt mkt folk. Fick stå i kö 40 min typ för att betala mitt fredagsmys. Det är vad jag kallar hysteriskt. Fantastiskt hysteriskt.
 
Innan mitt fantastiska besök på Willys var jag hos frisören och fixade till min utväxt. Nu är jag är helt blond igen , gött.

För allas vetskap kommer vi (läs cissi och jag) bojkotta alla hjärtans dag i år också. Eller jag hoppas att hon inte ändrats sig nu när de dykt upp manfolk i hennes liv. Jag har bara "firat" alla hjärtans dag en gång. Då var en gång för typ 4 år sen, jag dejtade en grabb med dialekt som knappt gick att förstå. Han bjöd hem sig till mig för att titta på film, när jag kom dit står de en röd ros på hans matbord och han har lagat mat till mig. Det var alltså ofrivilligt friande då jag inte tänkt på att det var den 14 feb.  Tre dagar senare talade jag om för han att jag inte var intresserad och 5 dagar senare låg jag med hans kompis. Det är vad jag kallar schysst. Ett utav mina schysstaste moments här i livet. 6 dagar senare blev jag kallad hora av grabben med dialekten. Rätt åt mig kan man tycka. Man gör ibland saker som man skulle vilja på. Dumt att leka med folks känslor. Jag skyller på att jag var ung. 21 år och oförståndig. Fortfarande ung men kanske inte lika dum.


På begäran.....

Dagens låt: Candi Stanton med  Young hearts run free

Så Marre nu vet du vad du ska lyssna på.....

Ikväll ska jag bli onykter....

vi ska ut ikväll o de ska bli kalasskoj.

Dagens låt blir en redig rocklåt som man blir på fantastiskt humör av: Danko Jones med First date

För övrigt så har jag äntligen köpt en hårborste, den är fantastisk.


Dagens låt

Tack vare Pisen är Detektivbyrån med Hemvägen dagens låt.

Lyssna på blippet o bli gladledsen

Så jävla trött

De måste fan vara nåt fel på mig, jag är så förbannat trött.Ska gå o lägga mig snart

Imorse åkte jag tåg med en gymnasieklass, fy fan för att va 16 åriga tjejer e dryga mot varann och bara vill bli sedda av killarna i sällskapet.
 
Idag gjorde jag nåt som jag inte brukar göra. Vi blev indelade i grupper om 20 pers vi skulle bilda seminariegrupper. Alla bara stod där o glodde på varann, så jag tog ton och sa: Vilka vill vara med i min grupp? Otroligt nog svarade typ 8 pers på en gång. så jag fick peka på 4 pers som fick vara med i min grupp. Ha! jag måste alltså sett trevlig ut.


Idag har jag varit snäll och köpt min kära pojkvän en present. Jag tror han blir glad för den.


Mongoloid she was a mongoloid

Såhär känner mig idag:


Trött alltså o mongoloid. Imorgon är det fredag. Vad som händer då det vet man inte. Om ingen vill hitta på nåt med mig så åker jag till Halpan och är där hela helgen!. I love Halpan där finns Gus & mat. På lördag ska vi till svärmor om äta, nice. Min svärmor är snäll så in i bängen.

Dagens låt får passande nog bli: Devo med Mongoloid

Dagens artist får de lov att bli

Har precis avslutat en medeldjup diskussion på msn med han som går under namnet Pärsär(pär är inte alls sär de är bara jag o Ballen som kallar honom det). Intressant att prata med seriösa saker med en person som man bara träffat onykter eller bakfull. Vi kom fram till att det inte är viktigt att bli snorrik och att man vill ha familj,villa och barn. Fantasilöst men sant och kanske alldeles perfekt liksom.

Dagens artist får bli en nygammal bekantskap för mig. Ane Brun, hörde talas om henne när jag bodde i Oslo. Just då passade inte hennes musik min hjärna men tycks det göra det. Så låttipset för idag får bli en Phil Collins cover hon gjort, True Colors. Den finns på henne nya skiva Changing of The Seasons.

Har även ett tips en rolig teveserie, Samatha Who. Kolla på den o le åt Christina Appelgates rollfigur.

weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Imorn ska jag ,  jobba de ska blir skoj det blir på ett utav de roliga ställena imorogon. Där jag ska vara imorn jobbar folk som pratar med en.

Idag hade vi opponering på våra pm. Vi fick godkänt. Helt ok alltså. Kommer få Vg på hela kursen ändå eftersom de gått bra på tentorna.

Blev så glad förut för Marre ringde helt oförhappandes. Han kanske skulle komma förbi o äta sen. Vi får se. Han lever ju i ett paralellt tidsystem med oss andra så de lär väl ta ett tag eller så kommer han inte alls.

Idag har jag kommit fram till:
- Ica i Tybble har inget gott lösgodis, ok de fanns vissa somvar goda men de andra njaaaaaa
- Jag vill flytta till ett större boende, jag hatar mitt kök man kan ju för fan inte laga nåt där.Hatar den förbaskade bänkspisen den är ologisk.
-Jag är stort behov av nya sneakers. Detta är ju iofs en berättelse som kunde fått ett eget inlägg. Men orka, nu skriver jag om det här istället. Jo såhär är det när jag var i London köpte jag ett par låga ljusgrå converse med zebramönstrat tyg inuti. Det var min favvisar. Hade dom på mig på Arvika i somras. Fram tills nån bestämde sig för att sno den ena skon och hör och häpna elda upp den utanför bajamajan. Jävla mongon. Så om detta inte hade hänt nu hade de inte varit kris på sneakers fronten för då kunde jag haft zebraskorna på mig. Nu är alla min sneakers antingen håliga eller leriga eller slitna.

och varför

köper jag inte en ny hårborste när jag kommer i närheten av en affär?

Dagens i-landsproblem

Jag hatar att kamma mitt hår  med kam. Varför i hela friden glömde jag min hårborste i Tranås i julas????!?!?!?!??!?!? Mucho irriterande!

Vända på dygnet

Idag är det dags att vända tillbaka dygnet. För på onsdag är det skola igen kl 10. sjukt jobbigt. Men det är bara att härda ut. Vi ska opponeringar på våra pm, de lär bli intressant. Måste bara läsa igenom det vi ska opponera på.

Imorgon ringer kl 930 har tvättstuga kl 10, ska städa lägenheten den är äcklig. Spillde musli på "köksgolvet" idag och orkade inte plocka fram dammsugaren utan jag sopade in de vid sockeln av köksskåpen. När sen städningen är klar då ska jag gå femman i skogen. Ni kanske undrar varför jag skriver upp allt jag ska göra imorgon, det är för att jag verkligen ska göra det.

Ha! nu tror jag grannen har sex, spännande för den grannen. fy undra om de e sådär lyhört....

Nu e de sängen nästa som gäller ska spåna på två överraskningar som jag planerar för två olika personer;)


DBV



Haha! Hittade denna idag när jag kollade igenom bilder....Hoppas de går bra för pisen i lund idag!

Sommarjobb

Jag sitter o söker sommarjobb på SJ. Spännande ska de bli. Under tiden lyssnar jag på Kapten Röd. Kan tacka Helige Martinus för detta. Ni som har Spotify kan ju bara söka på Kapten Röd. Rekommenderar låtarna Trasig & Stjärnorna finns här.

Jag vill oxå ha en sån som Maddis skulle sagt...

Jag har en sån som hon ville ha... Nanana jag tog den sista som var nåt o ha... nejdå. Jag e bara lite mallig. Mallig för att jag fick som jag ville tills slut. O för att jag tror att de e kanske e rätt sån där för mig. Hoppas att de e de. De kändes så vid lunchtid iallafall :)

Igår fick jag ju som sagt inte vara med på pisens avskedsfest. Så jag fick bli bjuden på bio av gusen, vilket var trevligt. Yesman såg vi den var kul.

Nu ska jag göra ett seriöst försök att få tag på e och c för jag vill hitte på nåt. Få lite syre i lungorna som sagt, man kan ju inte ligga i sängen hela dan.


Dagens låt: Dance with somebody med Mando Diao

Dagens låt

Flera dagar sen de blev någon dagens låt publicerad, så idag blir de tre låtar:

Monster Magnet - Powertrip

The Virgins- Rich girls

Tingsek- I stand here still

Ladda hem Spotify, där finns all denna underbara musiken.

Nån som har nån utav dessa böcker?

Är det nån utav er som har dessa böcker hemma, antingen att låna ut eller att sälja för en billig penning:

Asplund, Johan (1987)
Det sociala livets elementära former
Göteborg: Korpen, valda delar, del I samt III, cirka 100 sidor.

Carle, Jan m.fl. (2006)
Socialpsykologi: bakgrund, teorier och perspektiv

 Heidegren, Carl-Göran & Wästerfors, David (2008)
Den interagerande människan.
Malmö: Gleerups, 235 sidor


Hör av er om ni har nån utav dem!


Tråk

Jag har inte råd o åka till Pias avskedsfest o det suger. Så in i helvete. Men ibland måste man inse sina begränsningar........Hatar att inse min begränsningar....

Foton på facebook

Har inget att gör nu för tiden...Därför har jag tittat igenom bilder på mig på facebook. Jag har kommit fram till:

1.Jag ska inte ha så där kort hår i nacken jag se mongo ut.
2. Vad mkt skoj som trots allt hände förra året
3. Att jag saknar Linkan lite.
4. Att jag önskar jag va 20 igen.

Så nu ska jag fortsätta att inte göra nåt fram tills mitt tåg går hem till Örebro.

Glömde visst

...att skriva vad pizzerian hette. Picasso i Hallsberg är det som har väldigt god pizza. Speciellt panpizza.

Promenadernas helg

I lördags vaknade jag på ett mkt bra humör så jag bestämde mig för att gå på upptäcksfärd. Bestämde mig för att jag ville se Hjälmaren. Gick väl cirka 1,2 mil skulle jag tro. Fick en gigantic blåsa på hälen efter min vandringskängor som legat på hyllan sen scouttiden. Mkt trevigt och uppfriskande. Kommer nog göra om turen ut till Rävgången, fantastisk plats på jorden. Vill bara ha hit mina skridskor  så man kan ta sig en tur. Jag vill dessutom prova min nya termos.

Lördagkvällen tillbringades med Gusen, kollade på Körslaget & Batman Begins. Till detta svullades Sveriges troligen godaste pizza. Andra pizzorior i detta avlånga land kan dra dit pepparn växer.  På söndagen gick vi upp sent. Jag tittade ut och insåg att inne kunde vi ju inte sitta hela dagen. Så de blev 1,5 timme promenad i skogen ovanför gusen. Mkt trevligt och följer man ett djurspår vet man aldrig var man hamnar...;)

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att kl ska bli tölv, för då får jag gå hem. Hem o fixa sen blir det en tur till Cissi, med miniballarna.

Dagens låt

Weeping Willows - The Burden

Man får inte roligare än man gör sig....

Idag har jag inte gjort nåt för att de ska bli kul heller liksom. Har tvättat och håller på med nån slags storstädning. har hållt på i cirka 4 timmar saker och ting går väldigt sakta liksom. När jag känner mig klar med städningen ska jag gå o lägga mig o då ska jag förhoppningsvis sova länge. Jag har nämligen inget att göra imorn vill sova så länge det bara går. Får väl ta en promenad sen försöka hitta nån typ av aktivitet till kvällen. Det är liksom ingen av folket jag känner som är här än efter lovet.

Trött och seg fredagen 2009

Jag är död. I hjärnan finns bara grus. Jag är på jobbet dock,tog precis dagens första kopp kaffe de blir nog fler koppar kaffe idag.

Nytt år.

Nyår var roligt nu e de över. Känns skumt med nytt år. Kommer ihåg att när de var de sista dagarna 2007 pratade jag med en kompis om att de fan inte kunde bli värre nästa år. 2007 var verkligen till största delen ett sjukt dumt år. Cissi o jag flytta isär. F tog livet av sig. Jag hade precis släppt taget om tanken att de kunde bli jag o gus nån gång. Försökte hitta någon annan som kunde fylla hans tomrum, de gick dock inte så bra. Sen runt jul hände de saker som gjorde att jag  än en gång föll handlöst för honom. Nu låter de ju som jag skriver 2007 årskrönika men de e bara aug-dec 2007 bara för att ha färskt varför början av 2008 blev som den blev.

Det första månader av 2008 kunde vi inte bestämma oss, sen gjorde vi det, sen gjorde vi slut. Juni som ska vara den glada sommarmånaden blev den mest tårrika i mitt liv. Sen bestämde jag mig för att flytta så långt bort jag orkade. Dvs Göteborg och projektledarutbildning,trodde inte jag skulle komma in. Sökte som försäkring en utbildning i Örebro. Visste bara att i Linköping kunde jag inte vara kvar, då skulle jag förgås på det jobbet jag hade. Bort bort från skiten var tanken. Sen kom juli o Arvikafestivalen och de var skoj, Upptäckte att känslorna för Gus inte alls var påväg bort,de var bara ännu starkare. Kom hem från Arvika  och nån vecka senare hade jag fått ett antagningbeskedet från Gbg, kommer exakt ihåg vad som hände. Kom hem sent en vardag hade varit o fikat på stan. Öppnar brevet  ute vid lådan. Och de står att jag kommit in. Jag börjar tokgrina och får springa in till huset och spy. Några dagar senare kommer nästa antagningsbesked, jag hade kommit in i Örebro också. Då började de svåra, vad skulle jag välja. Det gjordes listor med för och emot. Till slut blev de Örebro och de har jag inte ångrat. Augusti då gick flyttlasset från Linkan, svårt att säga hejdå till älskade vänner. Sen blev det en tid av mkt hemlängtan och en del tårar ensam i sängen när jag undrade vad jag hade gjort. Men insåg sen att jag gjort helt rätt utbildningsmässigt och känslomässigt. Gus och jag började umgås mer få regelbunden basis och till slut fick jag de jag trånat efter i tre år, att kunna säga vi är tillsammans och att jag tycker om honom mest på hela jorden. Senaste tre månader har bara fått mig mer säker på att de han jag vill ha. Har varit fånig kärlekstönt som Pia sa. Skolan har gått bra och jag har klarat kurserna med högsta betyg.

Så det var väl mitt 2008, som till synes varit ett känsloår. Inte bara för mig utan även för många av mina vänner. Ett tag så kändes det som vi inte gjorde annat än att hjälpa varandra ur livets svackor. Hjälpt varandra att ha huvudet över vattenytan, hålla i varandra tills de stormat klart. Men nu tror jag att vi är uppe ur vattnet, några av oss kanske ligger på stranden inte riktigt färdiga med det som varit, andra har rest på sig och torkat och lyckats gå vidare. Klyschigt men sant.

Ni vet vilka ni är, kära vänner. Jag älskar er så mkt. Säger de att för sällan eller aldrig till er. Utan er vore jag ingenting. Min låt till er blir: No ones gonna love you med Band of horses

Här kommer  ett axplock från bildarkivet 2008




RSS 2.0