Tomt worddokument

Finns de något mer ångestframkallande än ett tomt worddokument. Måste skriva en grej pån minst två sidor tills imorn. Två sidor tänker ni, de är ju ett glas saft i oceanen. Som så många gånger förr sitter man där med sidhuvud och rubrik klart. Men va fan hjälper de när man just nu skiter jag i territoriell maskulinitet och bisexualitet osv osv. Jag gjorde gott ifrån mig på dagens seminarie. Räcker inte de? nej de gör tydligen inte de. För imorgon ska man prestera igen. O så går veckorna framåt. Jag vill ha sommarlov, glass,bad o sol. Skönt att det är påsk snart då ska jag ta mina två  favvohundar o gå ut o gå med dem i skogen o bara ta de lugnt.

Kvällens låt: Oh Susie -Secret Service

090331

Imorgon är det 1 april. Då får man luras. Fast inte om elaka saker. Idag blire en halvkonstig/halvtrist "jag vill inte lista" Hmm har varit på lite halvcepe humör de senaste dagar, även om lördag var mitt bottennapp.

Jag vill inte:
-vara arbetslös i sommar.
-kugga på tentan som vi hade för två veckor sen.
- inte dö framför inte i nån utdragen cancer. Faktum är att jag inte vill dö alls.Följer vimmelmammans blogg och varje gång tänker jag, hmm undra om jag har cancer. Jag är ju så trött jämt och sådär.
- inte börja gråta för minsta lilla.vare sig de är bra eller dåliga saker. Jävla PMS.
- inte bo kvar i min lägenhet. Jag vill bo i ett hus/stuga på landet. Helst vid vattnet.

Nej nu ska jag ta o göra mig klar för skolan.


Dagens låt: Tower of Trellick- Kleerup


Dagens låt

Dagens låt bli Arvika inspirerad. Längtar till festivalen som tusan. Ska bli så skoj.

Kärlekens alla färjor- Detektivbyrån

6 månader

Idag är det 6 månader sen de bestämdes att vi bara ville vara med varann o ingen annan. Jihuu vem hade trott att det skulle gå vägen. Inte många skulle jag gissa...;)  Till min stora besvikelse fick jag reda på från min andra hälft att  man "faktiskt" inte firar halv år. Man firar minsann bara helår. Jaha tänkte jag det vara ju för jäkla dumt. Hmm jag undrar när de där blomsterbudet ska komma o knacka på min dörr. Jag har iallafall dragit mitt strå till stacken och köpt en resa till mig o gusen. Han vet inte var vi ska men när vi ska åka. Fast resan är väl iofs mer en födelsedagspresent o inte en halvårspresent. Jaja nu ska jag fortsätta vara på ett bra humör o glädjas över att 6 månader faktiskt är en bedrift i gustav o maria världen.

Seg dag

Idag har jag inte gjort många knop asså. Läst 50 sidor i en skolbok visserligen men ändå... Borde verkligen diska efter gårdagens middagsbjudning med Kakan o Anna men de tar liksom emot.

Helgen blir lugn som tusan. Jag orkar inte mer fest nu. Hade lovat Cissi och Elin utgång på Coren imorn men jag hade glömt  bort att jag skulle bort med Gustav, hans bror fyller år. Ganska skönt att slappa i helgen, har som sagt en del att läsa igen eftersom jag skolkat från skolan den här veckan.

För övrigt så har jag klippt lugg. Ska lägga ut en bild snart, en bild där håret inte är flötigt som det är nu.

Dagens låt: One med Johnny Cash

I did it. Finally!

I lördags sa jag det. Och de var pirrigt att säga det på riktigt till en kille. Har dragit ut på att säga det fast jag känt det länge. Men så i lördags tänkte jag va fan Maria, säg det nu innan det är försent. Man vet aldrig om detta är sista gången man ser personen. Så jag vred runt där i sängen som en liten daggmask i leran. Efter några sekunders betänketid sa jag det: Jag älskar dig, Gustav.  Och det här det  inte blir pinsam tystnad eller så, utan jag briserar ut i ett gapskratt. För att efter jag dragit ut på de, hade Gus hunnit tänka säkert 100 olika tankar på vad det skulle kunna vara som var så svårt att säga. Han fastnade just på en tanke. Och det var inte samma sak som jag sa till honom direkt. Så när jag klämt ur mig min jobbiga mening så drar han världen djupaste suck av lättnad.O han säger : Jag trodde du var gravid. Det är då jag fullständigt får gapflabb. Troligt att man super sig cepeonykter på en ålandsfärja om man vet om att man e gravid. Fast okej det kanske inte var världens mest romantiska ställe att säga att man älskar nån på heller men va fasen. O för er som undrar: nej han sa inte jag älskar dig tillbaka. Men de spelar ingen roll. För han sa andra saker som betyder mkt för mig. Att bara vara där vi är idag, gör mig lycklig varje gång jag tänker på det.


Nu till något annat. Såg Benjamin Button igår. Det var fan den längsta film jag sett sen Sagan om ringen filmerna. Och den var väl lite sådär mysig eller nåt men fööööööööööööööör lång. Den  kunde ju för fan blir en miniserie i tre delar på tv istället det hade blivit bätttre. Det enda bra den filmen sa var: Nothing last forever.

Dagens låt

Huu jag e fortfarande trött.  Nu ska jag sätta mig o läsa boken som gås igenom på föreläsningen idag. 245 sidor, Den heter Manlighetens omvandlingar. Jag tror den är ganska intressant.

Idag blir de en låt som jag egentligen kanske inte tycker är bra jag vet inte. Den påminner mig om Kajsa. Den påminner också om mitt stulna ps2:a.

The Police - Message in a bottle


....

Säger bara att man blir trött av att åka finlandsfärja, fitterrackarn som de skulle sagt i norge....

Skolkade från föreläsningen idag.  Ska nog ta min sista tia o gå o köpa en glass eller nåt annat sött.

Hårrified discussion on msn

Märy säger:

fast jag e lite sugen på en lugg

men jag vet ju hur drygt de e

har ju precis sparat ut den jag hade


Balle säger:joo det är ju det


Märy säger:

känns som jag har en medelmåttigt tråkig frisyr nu

tråkig vanlig blond med tråklängd

kajsa tyckte jag hade fått pingstvänshår typ


Ballen säger:

jo, men jag har ju ockå den frisyren... det är liksom ingen firsyr alls typ, men rätt smididigt ändå. men trist


Märy säger:

smidigt känns inte som oss

jag vill inte vara smidig.


Ballen säger:

nej inte jag heller

jag är inte smidig


Ge mig kl 18 imorn nu!

Jag vill att kl bara ska bli imorn, imorn efter att jag skrivit den där satans tentan. Hur svårt kan de vara?

Känns som sagt oroväckande lugnt.... kan jag verkligen allt det där om Mead, Goffman, Cooley, Smith, Giddens och Bauman.  Förut tyckte jag att jag gjorde det. Men nu vet jag inte längre.

Tänkte förresten ge ett Svt Play tips. Kolla in Dokument utifrån "Spelet om Iran" i tre delar om en timme var. Mycket intressant att lära sig lite mer om den där Mellanösternkonflikten som USA sitter i.

Kvällens låttips blir: Portugal med Christian Kjellvander
Gillar den låten skarpt. Den har nån typ av bittersweet känsla eller va fan man ska kalla de. Den passar en bilfärd under en stjärnhimmel tror jag. Fattar inte texten redigt... men men. Har ni uppslag på vad den betyder så kommentera gärna.

Plugg plugg

Åh imorgon är äntligen tentan.  Vill bara få den skriven nu så de blir gjort. Sista salstentan för den här terminen, gött!

Inatt har jag drömt så jäkla konstigt. Vann en bil,bodde hos arbetsgivare i Norge men barnen var fortfarande små osv

Solen skiner även idag. Trevligt. Fantastiskt trevligt!

Dags att öppna worddokumentet igen och skriva klart.  Sen gå till skolan o sitta där i några timmar o spara allt på hjärnans hårddisk. Jag vill inte att de ska sparas mitt kortminne utan på hårddisken. Jag vill ha sånt där minne som kan projiceras framför mina ögon. Fast de får bara synas för mej. Annars kanske tentatanter tar mig för fusk. Nu fattar ni kanske inte vad jag menar. Men typ som han Iron man...han har ju "skärm" som projiceras framför ansiktet. Jaja whatever. Just nu säger hjärna sluta flumma o börja med de du ska istället!

"O så kommer alla känslorna på en och samma gång"

Han, den där Gessle hade rätt när han sa sådär. Hade ett samtal med en kompis igår kväll. Ett sånt där som blir lite sådär oväntat djupt. Det samtalet fick mig att tänka efter och vara så tacksam. Tacksam för att alla tårar för en gång skull varit värt besväret. Tacksam för att de som blivit kan göra vår vän glad för vår skull. Är nåt som man  är dålig är det på att säga att man är glad för någon annans skull.

Det är underligt det där med vänner. Vissa har man känt kort och vissa låååååååångt.  Vissa vet man att man älskar från första stund och andra tar tid att bli "kär" i. Vissa tar "kärleken" slut till. Vissa vill man att de aldrig ska ta slut med. Just nu håller jag på o läser om socialpsykologiska teorier, det mest genomgående för de vi läst är att människan först kan hitta sitt/sig jag/själv i interaktionen med andra. Jag tror verkligen på det där. Ensam är stark är bullshit.

Jag tänker mycket på de som varit o hur saker och ting blivit som det blivit. Hur kommer det se ut om något år.  I vår studiegrupp hamnar vi hela tiden i diskussioner om livet och dess oändliga möjligheter och svårigheter. Vad är värt att lägga energi på? Vem är jag och varför har jag kommit till dessa insikter?

Okej det går inte sammanfatta allt som snurrar runt runt.

Det blir en kvällens låt idag. Den här låten får mig att tänka en varm försommarnatt för kanske 2 år sen.  Vi hade grillat o druckit en del alkohol. Jag var som vanligt lessen över att det var struligt med Gus och att de kändes alldeles omöjligt att de någonsin skulle kunna bli bra.

Fistful of Love - Anthony and the Johnsons

Bra maria

Jag kan tydligen inte stava.... Jag vet att de heter hallelulja... eller fan nu blir jag så osäker....

Halleluja!!!

Halleluja det börjar bli vår ute!
Halleluja jag ser lika trött ut som jag är.....
Halleluja för de intressanta o snälla samtal jag hade igår!
Halleluja för minisemestern vi ska åka på, kryssning till mariehamn på lördag med gänget.
Och sista halleluja går till min nya cdskiva (ja, du läste rätt.) Köpte The Winchester Widowmakers skiva när vi var på konsert med dem på Satin i fredags. Kan lova att den kommer rulla ett tag nu. För er som aldrig hört talas om dem och gärna vill lyssna gå då in på myspace.com och sök på bandnamnet.

Dagens låt bli naturligtvis en låt från ovanstående skiva:
Johnny - The Winchester Widowmakers.

Dags o sätta på sig nåt annat än pyjamas och ett ansikte o gå till skolan för och gruppa om  tentan på fredag!

Dagens låt

Idag är det Kent som ackompanjera mitt tentaplugg. Så dagens  låt blir från skivan Du & jag döden.

Du var min armé -Kent.

I övrigt händer det inte så mkt. Allmänt  dålig displin på alla plan.

Dagens låt

idag blir Karma kameleon med Boy George som blir dagens. Bara för att den är svängig som tusan!

Sega måndag go away

Sitter här framför datorn med ett tomt worddokument. Det är meningen att jag ska skriva 1,5-2 sidor om Giddens teorier om valmöjligheter och Baumans teorier, om på vilket sätt jag kan se dessa i verkligheten, plus och minus med dessa. Jag säger som jag o ballen brukar säga: Gud, om du finns, kan du hjälpa mig med detta?. Kan det komma ner en ande o blåsa in en färdig seminarieuppgift i mitt huvud som bara är att skriva ned. Ännu bättre vore om Gud bara sträckte ner ett usbminne med texten, det blir mindre jobb för mig då. Så Gud om du finns....

Idag blir det tre låtar på temat regnbågar, först ut är låten som alla som kollat på teve just nu hört på reklamen för nåt spelbolag.

1. Since you´ve been gone med Rainbow

Sen kommer en låt som redan varit dagens en gång men den är grym och ska lyssnas på med hög volym

2. Rainbow in the dark med Dio

Nummer tre blir en svensk låt, som påminner om när jag o Carro var i Oslo när vi precis hade fyllt 18.  Köpte skivan när vi var där och den gick på högvarv i stereon de dagarna vi bodde i Carros släktingars hus vid Ullevål. Det var oxå då jag insåg att de var till Oslo jag ville efter gymnasiet. Oslo min kära andra hemstad.

3. Förhoppningar och regnbågar med Håkan Hellström.

"Men för faaaan älskling!!!"

Ha! Gissa var jag är???? I skolan, på en lördag.  Väldigt produktivt av mig som annars är väldig inproduktiv eller vad det nu kan heta. Här för att låna internet och för plugga. Jag ligger efter som fan. Snart tenta igen och en seminarieuppgift som måste skrivas till nästa vecka. Sitter i en datasal och väntar på att biblan ska öppna, vilket den visst har gjort nu för nu är kl 11.05. Så nu blir det att hårdplugga i några timmar. Goffman, Bauman och Giddens för hela slanten. Men den som väntar på nåt gott, ikväll blire "Män som hatar kvinnor" på bio med Gus.

Dagens låt: Halo- Beyonce

Im back in Pennybridge

And its feels good. Lite skönt att vara hemma i lägenheten ändå trots allt. trodde det skulle bli värre. Dock tråkigt o vara själv har ju vant mig vid att ha sällskap på kvällarna.

Har drabbats av en elak förkylning/nyssjuka.

I helgen händer ingenting. Väntar spänt på vad försäkringsbolaget kommer betala mig, jag vill nämligen ha en ny dator. tråkigt att vara utan en sådan.

Dagens låt: Needy girl - Chromeo

....

aaaaaaaaaaah jag försovit mej. bra maria braaaaaaaaaaaa!

ikväll ska jag kanske åka hem, sa de till gus imorse. sen när han gick upp o gjorde sig iordning, låg jag o grina i sängen. för jag vill inte åka till den där bajslägenheten. jag skyller försovningen på tårarna....

dagens låt: Don´t leave - Ane Brun

Livet står still eller något i den stilen.

Jag väntar på att försäkringsbolaget ska ta sina beslut.
Jag väntar på att Polisen ska hitta tjuven så att de blir rättegång.
Jag väntar på att inte börja gråta varenda gång jag tänker på att jag borde åka hem till min egen lägenhet.
Jag väntar på att våren ska komma.
Jag väntar på att jag ska sluta vara så förbannat trött hela tiden.
Jag väntar på att plugglusten ska komma åter, har inte öppnat en skolbok på en vecka och tenta närmar sig med stormsteg.


Dagens låt: Rainbow in the Dark med Dio

RSS 2.0