Nyklippt hår och dagens låttips!



Dagen låttips  blir The Coral - Put The Sun Back

Stilla som i graven

jag befinner mig på jobbet.här händer det ingenting.....tur att de bara är en 1 timme o 20 min kvar.

Ofrivilligt avbrott

Anledningen till detta långa blogguppehåll har varit dels att datorn varit på service och att de varit jul. Datorn e nu tillbaka i min ägo och jag slapp betala den jävla "servicekostnaden", man ska alltid prata med chefen om inte får sin vilja igenom med de vanliga medarbetarna.  Julen 2008 är över.Den bästa julen på många år. Julafton firades med familjen och jag fick precis vad jag önskat mig. Juldagens kväll umgicks jag med kompisarna. På annandagens kväll kom Gus ner till min kära familj. Mycket mysigt att visa honom hur de ser ut där hemma på gårn.

Ibland kommer jag på mig själv att bara sitta o le. Jag tror att jag e lycklig. Allt är så stor skillnad från förra året vid den här tiden. Man har ju tänkt tanken att de skulle sluta bra, men med tanke på vilken otur i kärlek jag haft tidigare kändes det inte som att de skulle kunna bli såhär bra. Det gäller som så många säger att försöka leva i nuet och njuta av det. Älska, glömma och förlåta. Kanske inte i den ordningen utan mer Förlåta, glömma och älska.

Igår såg jag ett hemskans sorligt program, de handlade om finska barn som kom hit under andra världskriget. Fi fasen vad jag grinade. De borde ni så får ni se hur bra ni haft de när ni växte upp. Mår hemskans dåligt att äldre män som gråter, jag blir så tagen. Gamla män ka förståss oxå få gråta men de e ju inte så vanligt att man ser de så när man gör de så blir de för mycket för mig.

Nej dags att hitt på nåt så man inte blir galen här i Halpan.


Dagens låt blir: Johnny Cash med Cry Cry Cry (den snabba versionen inte blir deppig utan den blir svängig)

Ledig dag

Idag är jag helt ledig, väldigt skönt. Ska ta mej ner på stan en sväng tänkte jag och fönstershoppa lite. Nåt annat har jag inte råd med. Först ska jag bara stilla mitt internetbehov lite här i skolan bibliotek.

Igår lyckades jag med att få löneförhöjning. Gud va jag är bra!

Nu är det bara idag och imorgon kvar sen dra jag och eventuellt grabbarna till Linkan på fest, sen blir det hem till lilla Tranås över jul och det ska bli så himla himla skönt!

Angående datorn så är jag fortfarande osams med Siba, sitter och väntar på att butikschefen ska ringa upp mig.

Oron är borta

Ni behöver inte oroa er. Jag mår bättre idag. Det var bara en liten dipp i humöret. Nu e de snart jul jihuu och jag fick VG på tentan!

Snurrigt i min hjärna....

Har väl kanske en liten down period, eller period o period.de började kännas konstigt i maggropen i fredags.....de där oroliga kommer och går...oron över att de bara ska ta slut precis som de gjorde förra gången.som vanligt börjar jag gråta bara om jag tänker tanken på det.pratade med den berörda om de igår kväll, o naturligtvis började tårarna rinna.det som jag sa, de e bara så att jag tycker honom så mkt och ibland är de svårt att göra det.

Att vara kär är inte en dans på rosor!Tänk er att ni är så jävla lyckliga som ni bara kan vara och sen tänker ni på hur de känns att vara så där olidligt ledsen när bara tårarna kommer hela tiden. Inte någonstans i mitten av de där e jag utan jag är antingen eller.

Jag tror att jag har svårt att uppskatta de som faktiskt är bra ,vilket är det mesta faktiskt är. Ibland önskar jag att man inte var en sån känslomänniska. Det vore enklare att ha ett hjärta av sten.

Nej nu ska jag ta mej hem till Örebro. Lika bra de, kanske bara behöver vara ifrån varandra lite.

Dagens låt bli en låt som gråtits många tårar till på grund av en gammal tonårskärlek som inte blev som Maery tänkt.Och på grund av att det är en jävligt fin låt helt enkelt.

Utan dina andetag- Kent

Dator=maria har ingen

Min dator är på service på siba, den har varit där sen i lördags. Idag kollade jag hur de går med servicen där står de att de ska kosta 744kr. Jag blir så irriterad de skulle ju gå på försäkringen ju, jävla mongo.ringde dit nyss till siba och klagade han skulle återkomma med ett besked.grr. Nu ska jag lämna denna stenålderdator som jag sitter o skriver på för att gå hem i snön.

Bye bye

Dagens svängigaste!

Konstigt nog påminner mig denna låt o Tjällmo.... hmm de e nog för att vi de två senaste gånger vi varit runt trakterna vid Tjällmo satt på ABBA för att komma i stämmning till festerna i Linkan.

Dagens låt blir alltså (trumvirvel):
Lay all your love on me med ABBA

Pappa -----(@

Min pappa är så snäll. Idag när jag hade tårarna i halsen så sa han bara vi vet att de är svårt ibland, klart vi hjälper dig.
Tack för att ni finns! Inatt ska jag sova gott. Ska vara i skolan kl 8 imorn o plugga med A.

Sov gott allesammans!

Sjukligt trött

Det enda bra med den här morgonen är att det är snö ute och att jag vaknade i tid idag. Jag kunde inte somna inatt, helt sjukt den sista gången jag kolla på kl var den 0252. Väldigt jobbigt eftersom kl ringde 0530. Jag ska ta bussen 0703, så jag hinner till jobbet som ligger på andra sidan jorden känns de som... nej men väl på andra sidan stan.

Uttråkad!

Kan man bli mer uttråkad undrar jag? Tur att jag ska jobba imorn. Annars hade jag nog gått under....

Boken What is islam?

Denna fantastiska propagandabok säger typ såhär:


Visste du det att vi västerländska kvinnor inte är jämställda och fria, vi tror bara det. Det är de muslimska kvinnorna som är de. Man blir jämställd o fri o man har slöja, så står de nämligen i koranen.Vi västerländska kvinnor har bara gått från en boja till en annan.

Slöja imorn nån? Jag ska minsann vara jämställd! Upp till kamp flickor!


Dagens låt

Thunder road med Bruce Springsteen and the E-streetband.

Ingenting

Jag gör absolut ingenting den här veckan. O herregud vad man får dåligt samvete av ingen anledning. Efter två veckor av intensivt tentaplugg borde jag vara glad. De enda jag behöver göra den här veckan är att jobba imorn mellan 745-1630 typ. Sen ska jag läsa två intressanta böcker om islam innan fredag, men de e ju lugnt liksom de kommer gå snabbt att läsa dem typ de är ytterst intressanta.

Helgens planer ser ut såhär:O´helga natt konserten på söndag och julmarknaden i Wadköping & på lördag vill jag ha adventmys med gus vaniljglögg, sunes jul, köttbullemacka med rödbetssallad, pepparkaka med ädelost, lussebulle och gus. Och naturligvis julbak med flickera hos Cissi på fredag kväll.

Här kommer två bilder från i helgen

 


Allt jag kan säga är: Alvar Emanuel och Liv Cecilia kommer bli så fina. Och deras gudföräldrar kommer bli så stolta.


Gamla vänner sen 92 dom ska man spara på!

Fick en skitbra grej nämligen en Spotifyinvite av Soheil min gamle vän sen back in the days. Jag kan säga att Soheil numera är en väldigt bra vän till mig;) De e helt grymt hur  mkt musik man har tillgång till dessutom gratis och helt 100% lagligt. O hur de lyckas ha en supersnabb sökgrej och spela låtarna utan att de laggas, det övergår iallafall mitt förstånd! I love Spotify!

Fan de rör på sig på arbetsfronten för mig så jävla skönt , snart kanske man e på fötterna igen rent ekonomisk alltså. Nu i veckan ska jag lära upp mig på ytterligare ett företag. Softish.

Vad det gäller skolan den här veckan, har jag o A tagit oss en jävligt välbehövlig paus efter mina två tentaveckor. Vi skrev klart vårt PM om kvinnosynen inom den muslimska kulturen idag på förmiddagen. Ska läsa två intressant böcker till på fredag så ska vi börja med historiken den här veckan. Annars softar jag o njuter av de underbara vädret...som inte är underbart utan helt fruktansvärt äcklig. Det är sånt där fittregn (läs duggregn) som Ballen skulle sagt.

Dags o do the dishes....Over and out

Dagens låtips idag blir: Anna Maria Espinoza "A little moonlight"

Måndagen igen...

Hopp där var den helgen slut! Tråkigt! Lördagens fest var väldigt rolig. Speciellt kändes de som gamla tider när alla vi i "ballegänget" var samlade...Igår var vi fantastiskt tunga i huvet efter gröggen som serverades på festen. Låg i en hög på luftmadrassen o titta på Macken sen vid tre tiden åkte 3/4 av ballegänget tillbaka till Nerike...

Dags o ta tag i verkligheten o åka hem till Örebro och plugga med A.

RSS 2.0