40 par skor

http://www.tlcsverige.se/tavling

Här var jag inne o tävlade om 40 par skor. tänkte att de skulle ju vara skoj att ha;)

Nu ska jag sätta mig med min uppsats för sista gången. Imorgon skickas den in till handledaren.

Uppsatsen

Uppsatsen är i det närmaste klar nu fick tillbaka den från min eminenta handledare Anders häromdagen. Nu ska jag korra en sista gång. Senast  den 20 maj ska han ha den, Och det verkar som om det blir opponering. Jihuuu.

Budgivning

I måndags tittade vi på ett hus, vi var rörande överrens om att där ville vi bo. Vi pratade med banken o allt med lån är klart. Nu bjuder vi på detta hus. Men nu verkar det som det är en annan budgivare också tyckte att huset var fantastiskt. De e ju nå så djävulskt spännande. Imorgon kommer vi troligtvis lägga ytterligare ett bud och sedan hoppas att de andra ger sig. Jag tycker att det är våran tur nu att få det där drömhuset.

Hurra för mig!

Uppsatsen är nu i det närmaste klar. Ska korrekturläsa sen maila den till mamma för kommentarer. sen ska de kommentarer behandlas. Sen en vända till Cissi för att rätta till ytterligare språkliga skavanker o knakig skolengelska i abstractet.  Sen åker den till handledaren. Därefter kan man enbart hålla tummarna för att han släpper fram den. Om han gör de anser jag nästan att saken är biff så att säga.!

RSS 2.0