Åker hem till mamma & pappa

Idag åker jag hem till Tranås och slappar över helgen. Nice nice. Mamma kommer om en kvart och hämtar mig på jobbet.

Så nu i helgen ska jag o gusen vara i från varandra. Hur mkt jag än älskar honom kan det faktiskt vara bra att vara borta från varann en helg. Om ett tag kommer vi ju faktiskt se varandra varje dag ;)

Stora förändringar på G

Så nu var det bestämt. Gustav & jag ska flytta ihop. Tog mod till mig i helgen att diskutera det hela. Blev dock ingen jobbig diskussion eftersom han tänkt på de också. Så nu är vi letartagen efter en gemensam bostad. Vi har bestämt att inte stressa, vi ska hitta något redigt bra som vi kan bo i ett tag. Sen har vi väl inte redigt samma krav på en bostad vad vi vill ha men vi ska nog kunna ordna de.

Min  drömbostad:
-på landet
-ett hus som är mysigt och gammalt
-nyrenoverat
-billigt
-trädgård
-helst inga grannar
-nära till en busshållplats

det är typ det jag vill ha men mer realistiskt tänkt blir det mer som nedanstående

-en lägenhet i Hallsberg/Örebro
-balkong
- fräsch lägenhet med nya tapeter
-ett ordentligt kök

Albumtips

Säkert! med Säkert!

Inte för att de passar min sinnestämmning så jättebra men skivan är very good. Lyssnade på den väldigt mkt förra sommaren.

en sak som jag vill ha

jag har hittat en sak som jag vill ha, men den är så dyr. hmmm

Vecka 30

15 arbetsdagar kvar. Och snart blire 25årsfest , den 8 augusti. Det ska fantastiskt skoj. Häromdagen försökte jag pressa Ballen på information angående min födelsedagspresent, men hon var som en mussla. Inte ett ord sa hon, hon bara hånflina och sa att jag får minsann vänta till den 8:e.

I helgen ska man på "släkträff" då, ska upp till de värmländska skogarna och träffa Gus pappa+fru och gus syster och man. Det ska sluta hur som helst känns de som. Antingen blir det trevligt eller så blire långtråkigt. Hoppas på fint väder i alla fall för jag tror de bor vid en sjö.


Boktips!

Har fått möjligheten att pröva ljudbok i mobilen från storytel.se. Fantastisk idé de där tycker jag. Så igår lyssnade jag klart på Peter Erikssons andra bok Krönikor från Y-fronten. Skojsiga tankar om manlighet. Kul att få en manlig point of view på varadagliga tankar. Imorse började jag lyssna på David Batras bok Vän av ordning. Han har sammanställt insändare från tidningar  och samla dem under olika ämnesområden. Mycket underhållande. Rekommenderas varmt.

Mitt i sommarn

sitter på jobbet. tiden går sakta. väldigt lugnt men jag försöker beta av min långa lista som jag fått som ska vara klar tills jag slutar den 14 aug.

har kommit fram till följande om linköping: ångrar absolut inte att jag flytta härifrån. de kanske var ett utav de bästa besluten jag tagit i mitt liv. ingenting har förändrats här och jag känner bara hur jag faller tillbaka i gamla vanor som jag inte vill komma tillbaka. jag blir asocial o sådär. många av mina  vänner bor ju här men de hjälps liksom inte. får men ens längta tills sommarn tar slut? längtar till den 14 aug så att man får lämna den här gudsförjätna staden.Då blir drygt en veckas ledigt innan nollningen i skolan drar igång.

håller också på funderar på viktiga beslut som ska tas. ballen har gett ett bra matnyttiga tips och jag hoppas på att det ska gå vägen det skulle vara så skoj och skönt om de blev som jag vill.

Dagens låt

Thåström – En vacker död stad

RSS 2.0