torsdag kväll

ojoj vad man ska vara trött nu för tein. segaste veckan på länge. ska alldeles strax hoppa i säng tror jag.

igår blev jag klar med teoridelen på uppsatsen.wihuuu. så nu tror jag kanske att jag tar ledigt från den till och med söndag.

för övrigt verkar det lossna lite på hemnet.se nu med hus. kom igen nu hallsbergare visst ska ni sälja era hus. för nu vill jag flytta härifrån. vill kunna gå ut i en trädgård o fika, påta i nån rabatt eller dylikt. icke att förglömma grilla. mums.

just nu sitter jag och lyssnar på kent. fast inte med kent. carolina wallin perez som sjunger kent. fint som snus.

den absolut bästa lugna låten med kent: Carolina Wallin Pérez – Utan dina andetag

tror kanske att om jag gifter mig så kanske nån måste sjunga den.

Bjuder på en sorgsen bit såhär på kvällskvisten

Moto Boy – I miss you baby

okej en till

Markus Krunegård – Samma nätter väntar alla

känner mig generös

så jag bjuder på en låt såhär på lördagskvällen. jag tycker annika norlin verkar vara en härlig person. här är en låt som jag lyssnat på säkert 1000ggr:
Säkert – Det kommer bara leda till ngt ont

Mitt livselixir

för ett par veckor sen tittade vi på ett program om folk som tränade inför vasaloppet. en kvinna där sa att hennes träning var ett livelixir. enligt wikipedia är livelixir:
Livselixir från tyskans Lebenselixier betyder något något som ger livskraft och livslust.

Livselixir var ett begrepp under främst medeltiden för en mytisk önskad universalmedicin mot sjukdomar och åldrande.(www.wikipedia.se)

häromdagen lyssnade jag på ytterligare en sommar i p1. mannen som pratade talade om livet(har glömt bort vad mannen hette). han sa en bra grej, att de e svårt att hitta mening med livet men lättare att hitta mening i livet. smart de där tyckte jag.

lista på mening i livet (just nu):

- vänner

-frihet

-musik

-att vara älskad

-att vi har årstider i sverige

- att skratta

för att återgå till mitt livselixir. har jag ens något sådant de är den stora frågan. men något jag får otroligt mycket energi ifrån är mina vänner. ibland känner man sig liten i den stora världen men då får man ta sätta ner fötterna på jorden igen så facea att man har de nå så djävulskt bra egentligen.man glömmer ofta bort de där alltså.måste sluta glömma bort, livet rusar förbi än om man glömmer bort de.

 


Önskemål om ett inlägg.

i tisdags kom ett önskemål om att jag skulle ta upp bloggandet igen.

sitter just nu med min uppsats. den ska vara klar och inlämnad den 9 maj. dit är det en dryg månad. de e bara att sätta fart. jag har blivit lovat en helg på spa från gustav om jag lämnar in och blir godkänd. och de vill man ju inte missa så nu jobbar jag verkligen för att de ska bli klart. men det är svårt.fan alltså vad drygt. tappat sting vad de gäller att skriva slagkraftiga akademiska texter med lite sting i. jag vet i mitt huvud hur jag vill ha den men nästan inget kommer ut, skrivkramp deluxe. nå så djävuskt.

ikväll var jag ute på en promenad, jag brukar ladda ner nån pod från p3 att lyssna på. idag blev sommar i p1 med hanna hellqvist från morgonpasset. lyssningsvärt. även gråtbart. de finns tre ämnen/saker gör att jag gråter.

1: musik, senast för ett par minuter sen när jag lyssnade på carolina wallin perez. har vissa låtar som jag knappt kan lyssna på för att jag börjar grina varje gång jag hör dem.
2: att tänka på döden/att höra någon prata om livet hur de kan vända från svart till vit /eller dylikt. de kanske inte alltid syns på mig att jag blir berörd men när jag får en stund för mig själv efter samtalet till ex med en kamrat/jobbarkompis/dylikt så flödar tårarna.
3. när jag blir arg eller känner mig missförstådd så börjar jag grina, mkt opraktiskt eftersom allt slutar med att man måste trösta mig när allt man vill är att reda ut allt.

over and out.

RSS 2.0