Dagens

Joel Alme – The Spell Of Brothers


Dagens o blahablaha


En riktigt jävla bra låt med Johnossi

Johnossi – What's the Point

Wei den här dagen börjar bra...not! gråt o tandagissel.men de är löst nu.ibland blir man bara så trött för att vi inte talar samma språk. han säger si eller så och jag tolkar det som negativ kritik. det var ju inte första gången precis.försöker bli bättre på kommunicera som det så fint heter. hösten har verkligen varit en bra för mig när man väl kommit ut på andra sidan. nu låter det kanske som om det varit ett helvete men det har det inte men det har tagit kraft. det här med att flytta ihop är ingen lätt grej.jag är glad för att gus o jag faktiskt känt varandra i fyra år innan det blev vi.med facit i hand alltså. hade du frågat mig för två år sen då hade jag inte sagt samma sak.igår kväll när vi skulle sova låg jag o funderade på hur mitt liv hade sett ut om jag och cissi inte hade gått ut på hg den 2 sep 2005 och träffat på gus o steffo.var hade jag varit då?hade jag inte så ihärdigt jagat gus i flera år? vad hade hänt när vi 29 maj 2008 bestämde oss för att inte ses något mer, hur hade livet blivit om jag raderat honom från mitt liv?

Min älskling du betyder så mycket för mig och jag är så lycklig för varje dag som vi får vara tillsammans. Jag tror inte du läser det här men jag hoppas att du vet det ändå. men nu står det här. för alltid.





Dagens

Förra veckan var John Mayer med på Skavlan i Svt. Han verkar vara en vettig typ. Ger därför två låttips med honom.Varav en är cover o jag tycker nog nästan den är bättre än orginalet. Låtarna får hoppa in på min softlista i spotify.

John Mayer – Who Says

John Mayer – Free Fallin' - Live at the Nokia Theatre

Nostalgitripp

Ska strax sätt igång o städa. Kom på att jag måste ha nån bra musik i bakgrunden för att de ska bli roligare. The Sounds tänkte jag. Så när de första toner av Seven days of the week går igång, kommer de flodvåg med med minnen över mig. För att lokaliseras oss lite i tiden, detta vara på gymnasiet 2:an och början av trean, vi åkte stadigt och jämt till Jönköping för att gå ut. Fina tider det där. 1 flaska explorer+ tghe sounds skiva  å så var vi igång!

Så dagens låtar får bli the sounds två bästa:

The Sounds – Rock n Roll

The Sounds – Queen Of Apology

Happy times

Idag har två roliga saker hänt.

Vi har lämnat in den förbaskade b-uppsats. Mkt najs!

Nu såhär på kvällskvisten ringde gusens ena syrra o berättade att hon var med barn. Jihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! En bebis till i bekantskapskretsen!


Fjortisvarning på dagens låt men jag tycker den e fin!
Amanda Jenssen – I Choose You

tur att de är en helgdag till innan året drar igång

idag har jag inte gjort många knop. har dragit på mig urinvägsinfektion. härlig start på året liksom. den här b-uppsatsen som snart ska vara inte den får gärna blir klar nu för nu är jag måttligt trött på den. så idag är jag tacksam för ytterligare en helgdag imorn så jag kan låtsas att uppsatsen inte finns.

RSS 2.0