Länkproblem

Ja, de där med att länka till en video på youtube gick ju sådär....

 Får väl bara skriva vad låten heter då....

If a Song could get me you med Marit Larsen.

Alkoholfritt alternativ

Min fredag har varit en sådan hade som i rubriken. Det starkaste som slunkit ner i min strupe var vitlöksdippen jag hade till chipsen förut. Anledningen till detta är alltså tentan imorn. E har födelsedagsparty ikväll men jag vet om jag hade gått dit hade jag inte kommit därifrån nykter. Och den andra anledningen till att jag stanna hem var för att jag faktiskt ska plugga en stund nu innan jag går o lägger mig. Det är viktigt att jag klarar tenta nämligen. För tre år sedan hade studenten Maria aldrig gjort såhär då hade hon gått på festen, druckit som en tok o skrivit tentan bakfull. Men dessvärre eller som tur är så har väl åldern satt sina spår. Min kära kropp vill inte göra så. Även hur mkt än mitt unga sinne gärna skulle vilja gå på fest.

På dan idag så satt jag i biblan och pluggade i några timmar, sen fikade jag hemma hos A, hon hade glögg, lussebullar, kaffe och sällskap att bjuda på. Tråkigt att hon ska flytta till Dalarna snart!  Då mister jag ju min föreläsningskompis, blä bläää.

Imorn vid tretiden lämnar jag, busen & eartin Nerike för Östergötland, vilket kommer bli fantastiskt som Ballen skulle sagt.  Vi ska bo hemma hos Plise. Plisen har lovat att laga en superb måltid som jag typ önskat... Men jag hjälper gärna till o lagar men om jag känner Plise rättkommer maten stå på bordet när vi stiger innanför dörren;)



 Rolig bild från middagen förra veckan, lånat den av Gööken hoppas han inte blir arg.... det ser ut som vi är siamesiska tvillingar typ, mitt huve sitter fast på busens axel.


Har även ett låttips till idag. Hörde denna på radio idag,tyckte om den direkt.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wXVgo0YJ-KU&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wXVgo0YJ-KU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Tenta,tenta, tenta

Det är de enda jag tänker på. Har precis käkat fisksoppa till lunch o toppat av den med en saffransgiffel från pågen, de e asgoda. 

Som jag sagt tidigare så händer det inget annat kul just nu. Eller jo igår kollade jag o gusen på Sunes Jul,de var lika kul som när jag såg de sist....

Dagens låttips: Another girl Another planet med Only Ones

Tystnaden!

Tystnaden här på bloggen beror på att jag tentapluggar och jobbar den här veckan.... Vilket suger! Iallafall tentaplugget. Jobbet är helt ok.

Det går sådär med inlärandet till tentan. Har iallafall suttit i skolan idag, vilket hjälper lite. Det enda som håller mig uppe just nu är tanken på festen på lördag. Lördag cirka kl 10 kommer jag vara en fri människa då ska jag knäcka en bärs direkt när jag kommer hem.

Dagens låt: A Camp "Stronger than Jesus"

Dagens låt

Kanske har den här varit dagens låt innan men skitsamma. Den är så nedrans bra så den får vara dagens låt igen.

Låten får mig alltid att tänka på en person som betyder mkt för mig, ni kanske vet vem jag menar.....;)

Låten är:

No ones gonna love you med Band of Horses


Dagens tv-tips

Jag har precis kollat på tredje avsnittet av serien "Himlen kan vänta". Den handlar om fyra personer som har fått obotliga sjukdomar. Alla fyra personer är unga. Ni måste kolla på detta. Hemskt men ibland behöver man en sån här realitycheck så man fattar hur jävla bra man har de. Ibland har man ju viss förmåga att inte tänka på allt de som är bra. Iallafall om ni vill se serien, gå in på www.svt.se o klicka dig in på svt play o sök på Himlen kan vänta.

Helgen har varit jättekul, speciellt fredags. Var på jubileumfest/middag på gusens jobb. Det var fantastiskt god mat o jättefint ordnat. En riktigt lyckad kväll med andra ord.

Nu ska jag njuta av att inte göra nåt överhuvudtaget. Skönt med söndag för en gångs skull. Enda planen för dagen är att titta på Ensam mamma söker säsongsavslutningen:)

Ha en riktigt bra söndag!

2148

är klocka nu och jag ska sätta mig o plugga i en timme nu innan det är läggdags. Ska sätta på en kopp the, jag fryser o är öm i kroppen o har en lätt huvudvärk. Hoppas att jag inte kommer drabbas av Gusens feber tills imorn. Imorn ska jag nämligen jobba 7.30-1200 sen hem o tentaplugga resten av dagen.

Saknar gusen ikväll.Jag vill kramas med honom.

Ja, se de snöar...

Här i Örebro snöar de idag. Inte mkt men det är vit på marken iallafall. Jag har pluggat hyfsat idag. Känner väl att detta borde gå vägen. Mer oroad inför omtentan nästa vecka.....

Ska läsa igenom instuderingsfrågorna en gång till sen är de dags o ta sig in till stan o gratis buffen på Frimis med Eartin & Cockie. Najs med mat speciellt när den är gratis:D

Dagens skiva

Eartin och diskuterade lite musik på väg hem från Linkan i söndags. Bland annat Cardigans skiva "Long gone before daylight" . Den skivan e förbaskat bra. Så idag fick den skivan bli pluggmusik medans jag ska plöja fyra kapitel i "Samhällsvetenskapernas förutsättningar", som för övrigt är dagens tråkigaste bok!

Wish me luck!


I must be sick or something

Klockan ringde 7 idag. Och tro de eller ej jag gick upp!??!??! Helt otroligt, jag brukar alltid ligga o snooza en massa. Men nu sitter jag o pluggar vilket går fantastiskt för tillfället.

Dags för kaffe!


22.27

Så mkt är kl o jag har inte gjort ett skit med tentaplugget än. Nu skiter jag i det idag. Jag ska gå upp imorn vid sju istället och sätta mej en stund innan jag ska träffa A i skolan och plugga vid halv tio.

Hej då  träligabakfyllemåndagsångesttentaångest dag!
Hej sängen!

Orka plugga...

Kom hem till Närke igår vid åttatiden. Var på en 24timmars roadtrip till Linkan med Eartin. Mkt spännande trip, Ballen kommer på saker att roa oss med. Ballen gillar att bjuda på sig själv vilket uppskattas.

Jag hatar att tentaplugga. Jag tänker gå o gömma mig eller nåt. Jag orkar inte. Jag måste för de första ta mej samman o ta mej hem till Örebro. Stannade hos Gus igår när vi kät pizza nr två. I Örebro ligger böcker o väntar på mig. Varje gång jag tänker påt blir jag galen.....

Nej nu ska jag lägga mig i sängen igen o ringa ballen måste få lite motivation.


Så utrråkad!

Asså  jag dör av uttråkning. Jag vill hitta på nåt. Har gjort allt man kan här hemma. Diskat, städat och så. Tvätta skulle jag väl kunna göra men de de lilla jag har kan vänta tills tvättkorgen blir full.  Plugga kan jag göra om jag vill men de vill jag inte. Jag vill umgås. På lördag e de fest linkan men jag har inte råd o åka....blääääääääääääääää

Jag har ont i huvet med, jävla menshelvete. Träliga dag när ska den ta slut så man får gå o lägga sig......

Eh nu ska jag ringa kajsa, cissi och martin de kanske e lite pratsamma.

Kent är ett för jävla bra band!

Satte mig ner och skulle börja med den uppgiften nyss. (Förövrigt går det bra är väl klar om en stund skulle jag tro.) Iallafall jag måste ha musik när jag ska plugga annars går de inte, så idag bestämde jag mig för att de skulle bli Kents samlade verk som skulle spelas. Och jag hade nästan glömt bort hur bra de är. Så nu ska jag fortsätta skriva och dricka en starköl till;)


Dagens låt

The Knife med " Listen Now"

Belsebub är självmordsbenägen

Jädrans fisken försökte ta livet av sig förut. Skulle rengöra skålen och var tvungen att ta ur han därifrån, då hoppade den jäveln ut i vasken o sprattlade omkring och hal som en ål var han. Som tur fick jag tag i honom innan han lyckades ta sitt liv genom andnöd.

Imorgon är det torsdag igen, fasiken vad tiden går snabbt, fattar de knappt. Jul snart o allt de där.

Fick tillbaka den tentan idag. Det blev ett U som beräknat. 2,5 p från godkänt.  Hade fått många poäng på de frågorna jag trodde gått dåligt och tvärtom ibland undrar man hur de hänger ihop.  Deppade bara i en timme eller så för de. Åt glass från Ben and Jerrys och när den var slut var deppet från den underkända tenta det också. Det är bara att ta nya tag.

Ikväll är de seminareuppgift som står på programmet. Men först ska jag kolla på Bonde söker fru. Sen får jag sätta igång med skolarbetet.

Glömde....

Dagens låt ju.... hmmm idag var den en tuff kamp så de får bli två låtar.

The Smiths "Nowhere Fast" & Kent "Halka"


Vattencykel

De konstigaste sakerna finns Hallsberg kan jag tala om. En ska är till exempel aqua bike. Det är en typ av vattengympa och man ser mer fånig ut än vad man gör när man är på vattengympa.haha.  Själv höll jag på att flina ihjäl mig på uppvärmningen, var liksom tvungen att bita mig i kinden för att inte börja asgarva. Tänkte på vad mina vänner skulle säga om de såg mej nu.... Men i det stora hela var det ganska roligt o relativt jobbigt faktiskt. Har träningsvärk idag.

Att jag aldrig lär mig....

Att jag måste kunna ta de där med att ibland vara själv. Det är så tråkigt o vara själv. (läs de är tråkigt att vara utan Gus.)  Ibland e de bara så att man kanske inte ska umgås. Ibland blir jag ett plåster ett sånt där flickvänsplåster. Jag vill inte vara ett sånt. Nej usch vilket träligt inlägg detta blev, söndagar gör att man blir såhär trökig. Säg en söndag då man har mått redigt skitbra....antingen e man bakis,ensam,pluggar,tvättar eller dylikt. Tur att de måndag imorn och skola så man får nåt annat att tänka på. O imorn får jag träffa honom då blir de bättre. Är jag beroende e de jag är?Bytt ett beroende mot ett annat?

Natti natti gott folk!

Dagens låt

Broken hearted girl med Beyonce

Konstigt men sant......

Mysigt värre

Nyss hemkommen från stan, käkade lunch med mor,far och deras kompisar som har varit uppe i Örebro från igår till idag. Det var trevligt.

Igår kom jag hem hit till Örebro. Först fikade jag med parentarna och deras kompisar. Pappa monterade äntligen upp min hatthylla, så sen strukturerade jag min ena garderob så nu e de ordning och reda. Vid halv sjutiden hämtade Gusen upp mig så var vi på nya Bondfilmen. Den var helt ok, jag tyckte den var rätt spännande. Sen drog vi hem o laga middag o kolla lite på en film. Så skönt o vara hemma igen, har saknat Gus väldigt mkt i veckan. Skönt att få bli kramad på och krama om han med.

Jag trivs så väl med min tillvaro just nu. Ibland känns de nästan för bra, att snart kommer nån jävla skit hända. O så känns de orättvist o må bra när några av ens kompisar kanske inte är riktigt lika pigga på livet just nu. Men de är som vi brukar säga: Life´s a bitch and then u die ;)

Förresten är jag nyfiken på vilka ni är som läser min blogg egentligen! Kan ni inte lämna ett avtryck i kommentarerna.

Frank Sinatra & bullbak!

Idag har jag roat mig med att baka o lyssna på Frank Sinatra. Nu kan ni komma o äta bullar hos mig o ni vill! imorn kommer jag hem. Tack o hej småland!Tjenare Närke!

Surkart!

Nu är jag ett surkart! hade ett intressant utbrott på in stövlar förut. Nu vill jag åka hem nu nu nu nu. Dessutom tycker jag att en viss person borde ringa snart.

Förkyld eller allergisk?

Just nu vet jag inte om jag e förkyld eller allergisk. På ett sätt hoppas jag på förkylning,vilket innebär att jag inte blivit mer allergisk mot hundarna. Om de e allergi kommer de gå över när jag kommer hem till Närke. I skrivandets stund sitter jag insvept i en filt med dubbla tjocktröjor, mössa, det är så kallt hemma hos min syster. Fattar inte hur de står ut i denna kyla.  Jag försöker plugga lite mer idag, det går ganska bra. Insåg igår att de inte var så jättenycket jag låg efter. Ett plus är dessutom att den ena boken är relativt lättläst.

Var o handla med syrran o svågern häromdagen, de fanns juleskum i affären redan. Nu har jag ätit typ 10 st nu vill man inte ha fler. De är ju skitgoda men så jävla söta. Man mår illa efter 10 st.

Imorn e de en vecka sen jag var hemma. Nu längtar jag lite efter Närke och mitt liv där. Ska vara hemma imorn med sen åker jag med mor o far upp på fredag! Längtar till fredag kväll då ska de mysas.

Fantastiskt

Jag har så fantastiskt mkt att plugga. Måste verkligen ta tag i det idag. Just nu sitter jag hemma hos syrran o klappar på Alva. Alva luktar inte skit längre och är jättesöt. På spisen står de en köttgryta. Min svåger kommer bli väldigt glad för den. Jag är en fantastisk människa. Fantastiskt..... Längtar fantastiskt mkt till fredag just nu. Jag vill kramas med fantastiska Gus....

Over and out

Hej mitt vinterland!

Så kändes de när jag anlände till Tranås idag, de var typ 3cm snö på marken. Skitkonstigt. Idag har jag gjort nåt så spännade som att jaga en skock med typ 17 kossor som skulle in i ungdjurstallet för "vinterförvaring".Det hela slutade med att jag hade geggamojja upp till knäna som sedermera rann in i stövlarna. Mysigt , de e vad jag kallar lantliv på hög nivå. Sen vara jag ute o gick med familjens två hundar, en liten,gammal & snäll basset  + en tonårsaktiga golden vid namn Alva. Alva gjorde under promenaden allt hon kunde för att reta gallfeber både på mej och på stackars gubbhunden Knutte. Alltid lika kul när man kan lämna tillbaka en hund till dess ägare och säga : "Din hund sprang tre ggr ut på en nygödslad åker och åt koskit. Varsegod nu får du nog duscha av henne."

Asså i helgen har jag ju befunnit mig i Linkan. Jag tänker av olika skäl inte skriva om de här, allt passar sig inte att skriva om. Det man kan säga om helgen är iallafall attt den var som Ballen skulle sagt Fantastisk! Fantastisk på många sätt o vis;) Så här kommer några "helgens" för att sammanfatta:
Helgens låt: Tina Charles med I love to love
Helgens bröd: Rostbröd
Helgens skabbigaste: ballens förslag om att äta rå bacon....
Helgens citat: "Skånska är inte ett talfel utan en sjukdom"
Helgens roligaste: Systemetpåse på huvet......

RSS 2.0