Dagens låt

When you´re gone- Cranberries

Ahhh

Fick precis ett helt fantastiskt mmset! Och då menar jag fantastiskt. Längtar tills jag får se personen i mmset :D

Imorgon

Bär det av till Linkan.....weiiii!

Har jag sagt det?

Jag har fått sommarjobb! Vet inte om jag kan säga vart än eftersom kontraktet inte är klart än. Men jag kan säga så mycket som att jag kommer vara nära många av mina vänner. Vilket kommer bli kul men där emot kommer jag vara borta från Gustav vilket suger men men. Man får ta vara på helgerna:)

Onsdag

I måndags lämnade jag in hemtenta. Vilken lättnad. Igår lämnade jag in en släpande seminarieuppgift. Bara två såna kvar nu. Egentligen enligt min plan så ska jag göra klart två seminarieuppgifter till innan valborgsmässoafton. Men jag vet i fasen. Motivationen att sätta sig o skriva dem är lika med noll. Om jag ska plugga vill jag hellre läsa litteraturen till nya kursen som faktiskt är väldigt lättläst. Jag siktar nog på det istället. Så enda planen för idag är att gå på sexmästerimötet kl 16. Skönt med en kravfridag för första gången på typ två veckor.

Sen är frågan om jag ska till linkan imorn eller inte. Jag har grava beslutsproblem, varför vet jag inte. Men de grundar sig nog i att jag helt enkelt inte orkar fara runt. Fast de klart de skulle ju vara kul att träffa alla. Får fundera tills ikväll.

Dags att fortsätta göra ingenting tills tåget tar mig tillbaka till Öret.

Dagens låt glömde jag ju...

Här kommer den:

Se på mig nu, vad tycker du?- Markus Krunegård

Söndag 26/4

Gått upp i hyfsad tid- Check
Duschat-Check
Ätit normal frukost- Check
Öppnat persiennen- Check
Satt på kaffe- Check
Tagit på mig mina glasögon- Check
Öppnat worddokumentet- Check

Så nu gäller det bara att sätta fart. Tänk på massage på tisdag, tänk på ledighet nästa helg, tänk på känslan av att få skriva ut hemtentan och att få lämna in den på studentcentrum imorgon! Ljuva känsla....


Dagens låt

Somebody- Depeche Mode


Pluggmode where are u?

Jag letar efter mitt pluggmode, var är det? Har någon tagit det? Kanske någon som snodde det ur min väska igår på stan? Tänk er, någonstans i Örebro sitter någon med världens lust att plugga med skrivarglöd i fingrarna och här sitter jag utan....

Har testat huvudvärkstablett(ingen bra idé att dricka en hel flaska bubbly själv), melon, vatten,glass och naturgodis men inget av det funkar för att jag ska bli piggare i pallet. Kaffe är väl nästa grej jag borde testa. I linkan är alla mina vänner på fest hos Jullan. Blir man bitter eller blir man bitter?

Och jag har iallafall fixat till fotnötter i texten och skrivit två meningar på den nya frågan, något att glädja sig åt.

Ledig är något jag skulle vilja vara!

Men det är jag inte. Jag är överhopad med skolgrejer.  Och det är 17 grader ute.... Nästa helg ska jag fanimej vara helt ledig och då jävlar måste jag skärpa mig. Framför allt göra klar tentan.Den ska i på måndag om jag så ska sitta dygnet runt. Hur svårt kan det vara?

Kvällens låt

Kvällen låt blir en redig powerrockballad. Likt Lay your love on med ABBA tänker jag här på vägen mellan Hallsberg och Linkan. Men här är det en annan sträcka nämligen sträckan mellan hjortkvarn och tjällmo. Tidig morgon o solen är på väg upp och jag är alldeles ovetande om hur olycklig jag kommer vara en vecka senare.

Remember Yesterday- Hammerfall

Jag säger då det....

vissa saker var bättre förr. Som till exempel Depeche Mode. Orka bara lyssna på nya skivan en gång. Knappt de. Jag saknar plippet o bloppet. Var tog det vägen liksom.....  Det kan också ha att göra med att jag är inne i Iron Maiden-fas. Har nog lyssnat på Aces High minst 10 ggr bara idag och kl är bara 15:41.  Maiden är fantastiskt bra band. Har varit på konsert med dem på Ullevi två ggr, grym känsla kan jag säga! Det som säger att U2 är världens bästa band borde ta ut vaxpropparna de har i öronen. Ursäkta mej men är det någon som kan höra skillnad på låtarna med U2? Allt låter likadant för fan. Ursäkta svordomarna, men de e få saker som upprör mig så mycket som när folk säger att U2 är världens bästa band. Jag säger inte att Iron Maiden är världens bästa band, men definitivt ett utav de bästa. Men detta är naturligtvis en smakfråga, smaken är röven,klöven :)

Woooohooooooooooooooooo

Depeche Modes nya album  finns på Spotify! Och fick min lönespec för nån timme sen.....berlin here come with my money!

Okidoki

Idag är det nya tag! Sitter med den förhatliga hemtentan. har läst fråga 1 25 ggr kanske och jag vet fortfarande inte om jag svarar rätt.... men jag har i allafall börjat , har skrivit en halv sida och de får  max vara tre sidor per fråga och jag har inte ens kommit fram till nåt än så det ska nog inte bli några problem att fylla ut de där sidorna.

Tanken är att jag ska vara klar med hemtentan på lördag. För att söndagen och måndagen ska kunna ägnas åt de andra restuppgifterna jag har. Målet är som sagt att vara helt klar med hemtenta o rester innan tisdag så att jag ka ta en helg helt ledig från plugg bara softa o umgås med vänner. Jag har det som sporre i det hela. Har ytterligare en sporre, har bokat in en massage på tisdag nästa vecka hos Gusens syster som driver ett spa. Najs najs.


Dagens låt: Det smartaste jag gjort- Bo Kaspers Orkester

mest dalbana just nu

Inte kul med ägglossning i  samband gråt och tandagnissel som pågår runt om i landet. Snacka om humör svängningar. Ena stunden gråt andra stund skratt. Försöker göra neutrala saker som inte triggar gråt som att skriva en inköplista på mat som behövs till det här hushållet. Saker som inte är bra att tänka på eller göra när man har pms:att tänka på att man har 8 stora saker kvar på to do listan som helst ska vara gjorda innan måndag, att i princip alla jeans är för små pga av för mycket fett på kroppen, att säga natti natti till G på tfn o tänka det där var kanske sista gången man hörde den rösten(mycket överdramtiskt tänkt jag vet men man vet aldrig.)

 okej molnen på min himmel skingrades med dessa orden precis nyss:


G säger:

gör inte det.det känns inte ett dugg aktuellt att lämna dig.


Natti natti nu ska boogey nanna som säger i skåne;)


Berg och dalbana

Herregud vilka känsloyttringar de senaste dagarna har bjudit på. Från glädjetjut till mörkaste skogen på jorden. Alla känslor har inte varit mina . Även om alla de där mörka känslor inte varit mina så har de påverkat mej. Så till den milda grad att jag fick ett litet gråtutbrott i söndagsmorgon. Som tur fanns G tillhands.

Om vi snackar om glädjetjutet som infann sig igår i samband med ett tfn-samtal så kan jag inte säga så mycket. Men i sinom tid kan jag berätta det.. Iallafall så värmde det så himla mycket runt mitt lilla hjärta.

Okej dagens låt var de också då.

Kevlarsjäl- Kent

Onsdag i april

Åh vilken dag, o då menar jag inte nödvändigtvis i en positiv bemärkelse. Men den har varit händelserik iallfall.

1. Omtenta blev framflyttad till den 12 maj, thank god. jag fick tillbaka mitt liv i nästa vecka.
2. Hade glömt att jag skulle jobba idag så jag fick rusa till jobbet efter föreläsningen, sen skynda till styrelsemöte med sektionen.

Punkt två förstörde alltså min dagsplan. Inget plugg gjort. Imorn och på fredag blir det jobb hela dagarna. Så det blir att ta med sig skolarbetet dit och försöka hinna med det samtidigt.

Termin nr två verkar närma sig sitt slut. Tiden går så fort. Snart två terminer av sex avverkade.


Dagens låt: Just can´t get enough -Depeche Mode


Dagens låt

Just dropped in- Kenny Rogers

Sammanfattningvis såhär var dagen sinnestämmningar:
Morgonen: Lågt satans lågt.
Förmiddag: Tagit mig upp ur hålet på grund av en promenad
Lunch: Ok
Eftermiddag: Trött men tillfreds enbart på grund av sällskap av Gus.
Kväll: En till promenad senare o skitsnack med både örebrocissi o linkancissi=ok. Efter att ha läst kommentaren till min inlämninguppgift i projektledning, weeii mkt bättre. Lennart (läraren i kursen) u made my day!
Nutid: trött...igen. måste gå o lägga mig. skola imorn,puuhh. motivation lika med noll.

Dagens låt

Cashen dom tas- The Latin Kings

Ah imorgon blir det hemfärd!

Det ska bli så gött o åka hem. Gå runt där på landet o dega. Ser framemot att träffa både familj och hundarna. I detta nu skulle jag egentligen varit på seminarie, men jag vaknade inte förrän kl 11.30 och jag skulle skrivit 1 sida och haft med mig och de hade jag ju inte gjort så jag fick stanna hemma. Var på orientalisk afton igår hos gruppensandra, så jäkla trevligt var de. Lite för trevligt för min hjärna kanske. Har bultande huvud o seg kropp på grund av vin och vattenpipan.

Nu ska jag göra lite skolarbete, har en grej som nästan är klar och ska skickas in. Ska göra klart den och sen blir de en promenad till Campus för att lämna en bok på biblan och sen en liten tur till Willys för att köpa ingredienser till pannkakor. Får besök av min sötasnyggauberbraiga pojkvän ikväll, najs.

Hualigen

Varför är livet så komplicerat?
Varför talade ingen om att de inte blir lättare med åren?
Varför kan inte det vara lättare att prata känslor?
Varför visar man inte uppskattning för dem man bryr sig om?

Vi lever för att bli sedda av andra människor. Eller för att se andra. Att ha vänner är inte alltid lätt. Att stödja på rätt sätt. Att lämna ut hela sig själv till någon innebär en risk. En risk att får hjärta stampat på o totaltkvaddat.

down down down

Just nu vill jag bara lägga ner all aktivitet och åka hem för påsklov. Men icke idag fick vi tillbaka tenta och jag hade kuggat. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAh jävla skit! Jag har fortfarande inget sommarjobb. Jag ska jobba tisdag och torsdag. Och jag har en massa jävla saker jag måste läsa och ingen som helst inspiration att göra det. Dessutom måste jag göra två uppgifter som ska vara inne på onsdag helst. Usch vilken pittig dag. 

Nej nu börjar visst sex and the city på tv, ska kolla på det och försöka motivera mig att göra ialladall en utav de där uppgifterna........

Hår.





Här är den nya frisyren.

Härligt härligt men farligt farligt...;)

Vädret kan sammanfattas som fantastiskt. Att man glömmer från år till år hur de känns när våren är här.

Var och hämtade mitt nya pass idag, jag ser helt snygg ut på kortet. stora ögon, porslinhy och liten plutmun. Dock fortfarande stor potatisnäsa. Men i övrigt är jag mycket nöjd med mitt nya pass.

Dagens låt: Eh eh (Nothing else I can say) - Lady Gaga
Fråga mej inte varför jag tycker den e svängig. Jag skylle på syntharna i bakgrunden.


Havregrynsgröt

Hmm jag undrar varför jag aldrig kan äta upp en vanllig portion havregrynsgröt. Jag får alltid så att jag vill kräkas de tre sista skedarna. Det har alltid varit så. Mackan som jag bredvid är det aldrig problem med att äta upp. Ok. i-landsproblem jag vet.

Dagens låt: Dogwash-Mustasch


Okej dags att gå till skolan och lära sig mer om ungdomskulturer.

RSS 2.0