Jullåtarnas jullåt

Erland Hagegård – O, helga natt

Tommy Körberg – O helga natt

Oslo Domkirkes Guttekor – O Helga Natt

Är det bara jag som tycker att denna är väldigt pampig.

Dagens låt i två olika versioner

Waylon Jennings – Don't Think Twice It's All Right

Bob Dylan – Don't Think Twice, It's All Right

Själv föredrar jag Waylons version. Vad tycker du?

Söndag igen

Helgen har tillbringats i soffan på grund av svinsprutans konsekvenser. Feber, fruktansvärd huvudvärk och en bultande vänsterarm. Men nu såhär på söndagskvällen börjar man piggna till.

Drömde förut att ja blev kvävd i soffan och att jag o gustav köpt ett stort hus....trevlig blandning...freudiansk skulle man ju kunna säga att jag inte vill köpa ett hus för att jag känner mig kvävd men så är de absolut inte. Jag vill gärna ha ett hus men inte bli kvävd.

Nu till veckan ska jag hem o gosa med Sigge de ska bli toppen. Men först ska jag klara av två föreläsningar, ett pm ska skrivas, en kompletteringsuppgift ska skrivas, tenta ska hämtas ut, inlämningen inför handledning ska in.

Svinsprutan o dagens

ajaj min arm gör ont men annars har jag inte börjat gå baklänges än iallafall;)

Pete Yorn & Scarlett Johansson – Relator

cepevecka

de mesta verkar gå emot mig den här veckan....mitt humör är sämre än sämst. bilar o saker går sönder i min närvaro. saker jag är ansvarig för vänder sig emot mig.... o vädret ute är piss. de regnar o e grått o solen har inte varit framme på två veckor.uppsatsen ligger över mig som ett tungt tungt regnmoln. hur ska man orka med allt som cepar sig? Snart stänger jag av mobilen o umgås bara med min sambo en utav de få som jag faktiskt har skoj med.

Hur svårt ska de vara egentligen!

Nu har jag i två timmar försökt koppla in ett super nintendo, de går inte! jag blir galen har konsulterat olika forum för dataspel på nätet men fattar nada när de pratar om sladdar,ingångar osv. Nu får jag helt enkelt vänta på sambon  att han ska komma hem.irriterande jag vill lösa sånt där själv ju!

Dagens låt i två olika versioner

Dagens i två versioner välj själv vilken som är bäst:)


The Cure – Boys Don't Cry

The Cure – Boy's Don't Cry - Acoustic Version


Dagens låt

Kent – Taxmannen

Jag gillar Kents nya album. Det är annorlunda från tidigare tycker jag nog. Men bra annorlunda. Mer elektriska ljudeffekter till folket.

Dagens låt

Mando Diao – You Don't Understand Me


Dagens

Gossip – Heavy Cross

RSS 2.0