They took ourrrrr jerb

Tack Gustav för att jag inte kan sluta tänka på de där jädra South Park grejen.....illa.

För övrigt är jag mkt glad för att ovanstående o jag redde ut statusen.haha. de känns bra.mkt bra. Undra fortfarande varför aldrig blomsterbudet kommer till mig?;) By the way fyller jag år snarrt ville bara säga de liksom.P

Lata dagar och mindre lata dagar

Ibland är det bra att ha vänner som läser sociologi på d-nivå. Då kan man ringa dem om man vill dubbelkolla så man fattat rätt. Hann iallafall klart med den ena boken. Den andra var helt värdo så den lämna jag tillbaka får se om kanske behöver den annars så tänker jag skita i den. Det är ganska mkt i skolan just nu. Idag borde jag absolut läsa mer och imorn borde jag gå till skolan o köpa det där jävla kompendiet så jag kan gör klart min seminarieuppgift som ska vara klar till fredag. Men imorn serni så ska jag till sekten och väga mej, sen arbetsintervju på Proffice, sen till skolan o köpa kompendiet, sen hem o göra mig iordning inför sittning, sen till cissi för förfest sen till själva sittningen. Jag tvivlar på att jag kommer hinna skriva seminarieuppgiften imorn. Och nej det är ingen ide att börja idag eftersom jag inte läst texterna än. Så de kommer alltså bli så att jag får göra de på torsdag troligtvis bakis....

Höll på o få panik förut hittade inte mitt arbetsintyg från Stångis, de som var så fint skrivet. Sen hittade jag de i en annan mapp. Måste ju ha med alla sådana papper imorn på intervjun. Ett problem till har jag vad ska jag ha på mig på arbetsintervjun?? Måste nog titta lite i garderoben o se vad jag hittar.

Ha en fortsatt bra dag! Här i Närke regnar bara så ni vet....;)

Insomnia igen

Asså nu börjar jag seriöst undra varför jag inte kan sova på nätterna.detta börjar bli drygt som tusan nu....Nu ska jag ta tag i plugget  måste läsa ut två böcker innan kl 1430 idag.

Sömn!

Inatt har jag sovit så gott. Vilket betyder att jag kan glömma min freudteori;) skönt.... idag ska jag bara slappa o sen blir de nog utgång ikväll!

25 sep

Satt o läste dagens inlägg på Pisens blogg. Hon hade lagt upp ett kort från inflyttningsfesten hos henne för ett år sen. O jag kom då att tänka på vad som snurrade 24/7 i mitt huvud då. Mmmm de var mkt fokus på en viss grabb vi kan kalla honom för lillskiten, de precis va han e. Det var en intressant era med många timmar framför msn. Mm vad mer ska man säga...ja de blev ju inget där inte, men lika glad är jag för de. För nu tänker jag ju på en annan grabb, en grabb som betyder ofantligt mkt mer. Han  förstår nog inte riktigt hur mkt jag diggar honom. Jag har ju sagt de till honom mången gång men om de går in det vet man aldrig....

Kvällens låt blir "Utan dina andetag" med Kent. Denna låtar ligger lätt med bland min top 15 absoluta favoritlåtar.Fantastiskt text.


Ah kollade precis in på Kent hemsida. De ska släppa en samlingsbox med typ allt deras material. Den måste jag bara ha! Jag fyller snart år vill jag bara påpeka;)


Bad night igen....

Hmm jag undrar vad som pågår i mitt omedvetna som Freud skulle sagt. Mitt jag o mitt omedvetena vill berätta nåt om varför jag inte kan sova o mitt överjag håller väl mig vaken.... Nej den där teorin kan vi nog skippa den stämmer nog inte riktigt med psykoanalysens grunder ändå, dessutom så skulle de om man lyssnar på Freud att jag har någon typ utav sexuell känsla som jag förtränger. Och de tror jag inte att jag har....;)

Var på sekten igår och de gick bra mina vänner. 1,2 kg ner. Så nu står vågen på 74,7kg. Wei jag är så duktig! Efter sekten gjorde jag en grej som jag inte tänker berätta om i bloggen, om man vill veta kan man prata med mig live om de:) Iallafall medans jag väntade på att gå dit, gjorde jag något som jag gillar att göra själv. Nämligen strosa och fundera. Det är något man gör när man vill vara lite ifred. Man ska inte lyssna på musik när man strosar utan bara lyssna på de som är omkring. Som går gick jag förbi slussen,Wadköping och gick längs kanalen. Måste säga att de där är mitt nya favoritställe i Örebro. Jag har två andra "strosmål" som jag ska gå till innan hösten blir vinter. De är Naturens Hus som jag vill besöka, de ligger precis vid Hjälmaren och sen vill jag se Stadsparken. Naturens hus skulle jag kunna tänka mig att gå till med en vän, man kan nämligen dricka kaffe där, och dricka kaffe själv är ganska tråkigt.

Och sen sak till roade jag med igår, mötte upp Anna och gick på Harrys musikquiz. Tre saker kom jag fram till.

1.Harrys är ett mkt trevligt och mysigt ställe här i Örebro.
2. Varför har jag inte umgåtts nåt med Anna sen jag flytta hit? Hon är ju så najs.
3.Musikquiz är ju så fantastiskt kul, de kommer lugnt bli en tradition att gå på den.

Hmm nå mer som hänt? Mamma ringde och undrade hur de var med sin dotter och ställde frågan: Hur går de med lgh? Va fasen svarar man på den. Ja, lgh är jävligt liten och jag vill hellre bo i ett hus på landet, kan du ordna de?

För övrigt är jag en ofantligt fånig människa, haha ibland blir de jag ska säga till typ pappermassa med lim i. Meningarna kletas ihop i halsen och de blir helt enkelt lättare att svälja sina meningarna än att bara säga det....

Nu ska jag somna om tror jag. Är bara vaken såhär dags för att G åkte till jobbet imorse.

Sovproblem

Jag vet inte vad som drabbat mig, nu har de hänt tre nätter i rad att jag inte kan somna. Somnar sådär framåt 4-tiden. Tur att jag inte ska upp tidigt o jobba eller så.

Snart ska jag åka hem om två helger. de ska bli så najs:) de blir nog först tranås o sen linkan i några dagar sen hem för o tentaplugga.


Ok detta blir de sista inlägget för idag

Ville bara ge dagens låt till er: Band Of Horses The Funeral.


Nu blev de konstigt

hmm konstigt de blev nyss.konstigt samtal, konstig känsla. jättekonstigt. hoppas de konstiga e borta imorn.

Bildfrossa....

 Längst upp tv ser ni de böcker jag måste plöja igenom tentan den 17 okt. Sen mitt hus. Sen mitt minikök. Sen resten av "mitt kök" dvs frys o micro och skrivbord. Har ingen fönsterbräda därför står alla blommor random utplacerade sådär. Sen jag i min ofanligt snygga örebrohoodie;) Sen vardagsrum/sovrum. Och sist min inte minst hallen typ.....

Bild!



bajs skulle ju vara en bild text men den följde visst inte med....Ok de blir en tävling, vad är de som saknas på bilden?Pisen får inte tävla för hon vet redan svaret....;)

1-0 till mig mot pengakrisen!

Ringde precis en tjej från Proffice. Hon ville träffa mig för en intervju 1 okt kl 10. Spännande! Åhhh de skulle ju vara så bra för min ekonomi om jag fick ett extrajobb. Ska göra mitt bästa på onsdag:D

Dags o återgå till böckerna!


Irriterad på någon på universitet....

som tagit beslut om avslag på min ansökan på tillgodoräknade av vetenskapsteorikursen. Hur svårt ska de vara att inse att de är samma kurs!?!?!?!?!? Jag ska definitivt skriva en överklagan! Måste bara vänta på pappret som jag ska få på posten, för de kunde jag tydligen inte få i handen när jag var inne på kontoret...... Puuuuh! Denna jävla pappersexercis som de skapar sig!

Nu ska jag äta husmanskost o lugna ner mig så jag kan börja plugga de jag ska idag!

En god morgon!

Satt uppe o plugga till kl 02, sen kunde jag inte somna. Har sovit så himla dåligt hela natten. Men men anledningen till att de är en bra morgon i allafall är för att idag tog jag på mej mina nudiejeans som jag undvikit ett tag. O yeah de sitter inte som ett korvskinn längre. Imorn blir de nog minus på vågen hoppas jag!

Fan!

Usch jag insåg precis att jag har jävligt mkt text att ta mej igenom de närmsta dagarna, Herregud nu fick jag panik. Jag har ju fan glömt o köpa två böcker som jag ska läsa....prutt.trodde bara de var de här två som höll på med o sen ett kompendie till. PANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNIK! Just nu fick jag sån jävla tentaångest. Asså jag har ju tagit igenom mej större textmängder än såhär men nu har jag verkligen tappat min studieteknik. Imorn efter föreläsningen får de nog bli biblan en stund asså för jag måste fixa o läsa allt som ska vara läst till seminariet nästa vecka.

Imorn måste jag även prata med studievägledaren vad som händer med mitt tillgodoräknande av vetenskapsteorikursen. Jag hoppas verkligen att de kommer bli så att jag inte behöver läsa den igen. Och sen måste jag gå o prata med de på Drivhuset måste ha tag på ett extrajobb. Och sen köpa böcker som jag missat.prutt! Och kanske hinna med en fika hos B som är heartbroken.


Blir tyvärr inte sängen än för mej, de blir en kopp kaffe o att läsa minst ett kapitel i boken om idehistoria. Ska leta reda på en bra skiva att lyssna på under tiden jag pluggar.

ha! Nu har jag hittat de senaste två depeche skivorna de får de bli. Wish me luck med studierna!


Tradiga föreläsare!

Hon som föreläste för oss idag, var så fruktansvärt tråkig jag kan knappt kan tänka på de utan att börja gråta.....Hon var sådär beige som människa som bara vissa få människor är. Dessutom tror jag knappt att hon pratade klart en enda mening, de var liksom två timmar löst svamlande med en power point i bakgrunden. Tur att man läst lite om Marx,Hegel och Durkmheim innan.

Just nu sitter jag o kollar på nyheterna, de nya idag är ju budgeten som släpptes idag. Jag kommer inte diskutera dess innehåll utan finansminsterns frisyr och hål i örat. Hallå!?!?!? Hur tänkte han liksom? Han borde klippas sig och ta ur guldringen ur örat, de passar inte hans ålder att se ut sådär..haha


Kvällen låt!

Klicka på länken o lyssna!


http://www.youtube.com/watch?v=bnd0WyLGvbY

Blandad kompott

Igår var de örebrodagen så då tävlade sektionerna mot varann och sen på kvällen var stor fest på Conventum inne i stan. Det var skojsigt hade lite förfest hos mej innan. Såg Looptroop Rockers, Teddybears Sthlm bägge de två var helt medelmåttiga om man jämför med jag tyckte var de roligaste jag sett på länge nämligen Sirqus Alfon. Härligt framträdande de där.

Usch idag har jag inte gjort ett jävla skit förutom att tvätta. Imorgon måste jag aktiveras.

Jag vet inte riktigt vad de e idag, men nu gråter jag igen. De e något som inte är riktigt som de borde med mig, kan inte riktigt säga vad men de har väl troligtvis med flytten att göra. Jag känner mig ensam fast att jag inte är det. Om jag vill har jag 8 pers här i Örebro som jag kan ringa om jag vill göra nåt men  de kanske bara är så att jag inte hittat min vardag här uppe än. Känner igen den här känslan från förra våren, allt bara känns konstigt. Jag ville inte va ensam men jag vill inte umgås. Mycket som snurrar runt i skallen, saker att ta ställning till.

Men ingen ska var orolig för mig, jag mår bra o de löser sig, en dag vaknar man bara e på topp igen!:)

Kommer strax en dagens låt ska bara hitta videon till den:D

Fantastiskt rolig

Var ju på standup med Jesper Rönndahl från Pang Prego i P3, han var skitrolig.Gillar såna som gärna skojar friskt om de mesta. Synd bara att han körde en så kort standup hade gärna lyssnat lite till. 

Har inte sovit så väldans gott inatt, hade problem med att somna inatt. Hade sällskap i sängen och jag gillar inte när jag inte somnar först för då ligger jag bara stresssomna,no good. jaja jag fick kramar o pussar nu på morgonen iallafall:D

Nu ska jag nog somna om en stund innan de är dags för att göra sig klar för Örebrodagen!


Hon den där Tina Turner

Har precis varit ute o gått i två timmar, de var najs. Gick till o från stan, till skolan och till ÖB. Jag tycker om Örebro Kommun för idag var jag på biblioteket o hämtade ut mitt "välkommen till örebro" paket. Man får 1000kr i presentkort på Akademihandeln,busskort o lite annat tjafs. Det där presentkortet är ju guld värt liksom. Kanske något fler kommuner och universitet borde ta efter.

Sitter just nu o kollar på Oprah, idag hade hon Cher och Tina Turner på besök. Tina Turner är 68 bast o hon kan fortfarande röra på höfter o ben som hon vore 20. Tycker hon faller in i kategorin häftiga artister.


Nu ska jag kolla klart på Oprah och  vila lite middag sen kanske spela lite gh innan de är dags att dra till Hagströmska för lite ståupp och häng med nollegruppen.


GuitarHero färgpluppar

Eftersom jag inte fick nå sällskap igår ikväll så spelade jag på mitt fina playstation. Har ju bara ett spel Guitar Hero vilket duger alldeles utmärkt eftersom de e askul.  Så igår gick jag inför att klara fler låtar på medium, jag har mest spelat på easy eftersom jag tänkte att de verkade så svårt på medium. Men igår gick de skitbra klarade 13 nya låtar!!! Men de mest dryga med att spela gh så länge som jag gjorde är att när man väl ska sova är de enda jag hör o se framför ögonen en massa färgpluppar o hör rockmusik. Jag ligger där i sängen försöker slappna av, men de enda jag kan tänka är blå,blå,blåååååååååååååå,gul,röd,grön,grön, osv osv.  Okej det är ett i-landsproblem. Dags för frukost! Over and out!

Dagens låttips!

Lyssna på Band of Horses med No ones gonna love you. Den är så fantastiskt bra, tack pia för att du skickade denna till mig för ett år sedan eller nåt.

Mindre och mindre....

fett blir de på min kropp. Var hos sekten o vägde mej idag. Idag visade vågen 75,9 kilo. Det närmar sig mitt delmål som är 70 kilo. Målet är de ska vara borta om cirka 2 mån vilket inte borde var omöjligt.

Annars har jag varit väldigt duktig o skrivit klart min hemtenta. Gick ner med den till skolan i eftermiddags så nu kan jag typ vara ledig i helgen, borde väl kanske läsa lite i böckerna. Imorn ska jag nog ägna mig åt att läsa lite o kanske gå en långpromenad i skogen.

Försökte få lite sällskap här idag, men helige martinus har alltid så mkt o göra....Börjar undra om han underviker mig;)

Hemtenta & en utav de bästa saker jag vet

Fick ut hemtentan idag. Fi fan de måste vara den mest onödiga tenta jag skrivit någon gång. Uppgiften lyder såhär:

"Vilket huvudämne planerar du att välja?

Motivera svaret genom att först jämföra alla de olika huvudämnena på

programmet med varandra.

Beskriv sedan vad det är som intresserar dig eller inte intresserar dig hos de

olika huvudämnena och varför?"

Kan någon förklara varför min lärare överhuvudtaget skulle vilja läsa 100 pers motiveringar till vilket huvudämne de vill läsa? Detta är en jävla översittar uppgift bara för att kolla att vi varit på föreläsningarna och om vi läst kompendiet. Ska sätta mig ikväll o strukturera vad jag ska skriva iallafall. Sen imorgon ska jag skriva skiten o lämna in det.

Okej sen skulle jag bara skriva kort om de bästa jag vet nu för tiden, det är att inte vakna själv i sängen varje morgon. De är så härligt o bli kramad på. De blir liksom lite lättare att gå upp och dagen blir liksom lite bättre.



Slappdag

Jag försov mig rätt så rejält imorse. Var vaken när Gusen gick till jobbet men sen somna jag om, vakna vid 9 o tänkte jag ska bara sova en liten stund till. Vaknade vid halv tolv o insåg att jag kommer inte hinna till min föreläsning som började kl 13 eftersom jag var tvungen att ta mig från Hallsberg till Örebro. De sjuka är att jag drömde att jag var försenad till jobbet o att chefen var asarg för att jag ännu en gång försovit mig. Men jag har ju inget jobb!!Haha jag har inte varit på jobbet sen den 22 aug och de känns fortfarande helt fantastiskt att slippa gå dit. Dessutom gjorde de inte så mkt att jag missade föreläsningen idag för jag har ju redan läst ett antal poäng sociologi, och de var bara en genomgångsförläsning om vad sociologi innebär. Det enda jag borde göra idag är egentligen att läsa i de där två trökböcker som är till tentan, men va fan tentan är först om en månad kommer hinna läsa det där ändå. Nu ska jag lägga mig i sängen igen o bara dega o njuta av mitt sköna studentliv som är alldeles kravlöst:)


Söndag igen

Vaknade med en trälig förkylning idag, men de var väl ganska väntat med tanke på hur seg jag kände mej igår. Många i skolan är förkylda så de kanske inte är så konstigt att man blir sjuk. Idag ska vi spela vinbrännboll mot vår systersektion, vet dock inte om jag orkar med det. Veckan som kommer har vi hemtenta vill helst inte bli sjuk när den ska skrivas, det blir så drygt då. Men kanske går dit o hejar mest för att hitta på något. Man blir lite knäpp av att inte prata med någon på en hel dag.

Igår fick jag ett himla roligt samtal från Pisen,hon var lite full tror jag allt. Hon ringde från Linkan o undra varför jag inte var på Platens med henne och varför jag hade flyttat. Ja, de kan man ju undra ibland :) Försökte fint förklara att enda sättet jag skulle kunna komma dit på var om hon betala min taxi från Örebro till Linköping,konstigt nog ville hon inte det. Man saknar ju alla sina kompisar i linköping, men folk säger att de blir lite mindre jobbigt efter ett tag.

Ge mig mer Mustasch-Ralf!

Beslutade mig för att ta de lugnt ikväll. Det innefattar godis, soffan, datorn och teve om vart annat. Känner att jag har lite ont i halsen, tror att de kan vara gårdagens aktiviteter som gjort detta? Inte smart att springa runt i sommarkläder o bli kall.

Okej vid kl 2000 satte jag på teven på kanal fem. Idag började ett nytt sk underhållningsprogram, Musikmaskinen. Och ikväll är sångaren från Mustasch med. Denna mannen e så cool tycker jag. Dessutom tycker jag att han lite snygg också. Fast det är nog mest för att jag tycker han sjunger bra och dessutom är han rolig också.

Ibland ska man inte lita på sin magkänsla...

Ibland kan den magkänslan nämligen vara helt åt helvete fel. O tack gode gud att det var fel. Så slipper man oroas sig för sånt. Nu kan jag sluta vara arg o besviken på något som aldrig hänt.

Nu ska jag fundera på vad jag ska ta mig för ikväll.


Kan inte sova!!!

Fan jag hatar ibland att jag överhuvudtaget har en hjärna. Skulle jag inte ha en hjärnan som inte funderade så mkt skulle jag inte vara vaken nu. Vaknade förut , för cirka en timme sen och skulle dricka vatten och råkade tänka just den tanken. Och nu går det inte att stänga av. Det bara snurrar runt runt runt. Jag hatar att tänka på det där. Tänk om det är som jag tänker.Då kommer de inte bli kul kan jag säga. Aaaaah nu ska jag behöva gå runt o tänka på det där tills den här morgonen blir dag. Om det är som tänker då kommer jag bli väääääääääääääääääääääääääääääldigt ledsen. Då vet jag inte riktigt vad jag ska ta mej till. Ok det är bara att vänta på det där tfnsamtalet så får jag svaret......

Alt 2

Pratade med Elise på väg hem från togapartyt. Det finns ju ett alternativ två eller vad vi ska kalla de. Ska nog överväga just de alternativet. Men faktum kvarstår jag tycker om han så jävla mkt o de kan inget ändra på vare sig det är alt ett eller alt två.

Dags o sova!Natti!


snurrigt i huvudet

Pratade  med min älskade Cissi förut. O jag saknar henne. Allt är precis som vanligt när vi pratar. Fast vi kan inte  säga " Ok men då ses vi imorn på Stora Torget vid kl 1820"  eller "Flamman blire på lördag, då ska vi dricka massa öl". Och de känns inge bra. O sen kom in på det där "ämnet". O nu blev allt bara mongo. Så nu börja jag grina bara för det. Får nog göra som Cissi sa, bjuda in till en diskussionskväll.....


Livet är allt bra schysst just nu!

Idag har jag haft föreläsning om psykologi, inte mkt nytt där. Hade redan hört de mesta. Den här veckan har vi föreläsningar om de olika huvudämnena vi kan välja till våren. Så vi kommer ha om sociologi,genusvetenskap,pyskologi,statsvetenskap,nationalekonomi,pedagogik och kulturgeografi. Just nu lutar det åt att det blir sociologi som huvudämne men vi får se när jag lyssnat på alla föreläsare.  Jag har förövrigt varit mkt duktigt med läsandet den här veckan. Ligger ju typ 300 sidor efter så det var ju liksom dags o ta tag i det. Har iallafall läst klart ett kompendium och 150 sidor i en cepetråkig bok. De cepetråkiga boken handlar om idehistoria. O den handlar nästintill bara om blääätanblää o sånt som man redan känner till.Men jag håller iallafall på o läser den för den är ju huvudbok.... Tänkte kolla i den andra boken ikväll om den möjligtvis kan vara lite mer intressant. Men när man läser vad kapitlena heter så tvivlar jag på det;) jaja detta är ju en sån där fin introduktionskurs. Jag tar de lugnt o försöker softa mej igenom den.

I dag när jag var på kåren för att hämta ett gratis busskort, så stod de en norsk tjej framför som nyss kommit hit. före mig i kön. Och sökte efter sin sektion. Receptionisten sa att hon tillhörde Samvetet och det gör ju jag med så jag gled fram där o presenterade mej. Så nu ska Lisa som hon heter vara med i våran nollegrupp.  Lisa som hon heter verkade väldigt trevlig så vi sa att vi skulle höras imorn och kanske ta en runda på stan och en kaffe.


Kanske ska säga nåt om helgen som varit också. I fredags hängde vi ihop i nollegruppen var på diverse förfester på campus. Sen var vi på Kåren, de var sådär kul. Sprang mest runt o var onykter. Sen åt vi korv på Publikum. Sen hem o sova. I lördags skulle vi spelat brännboll mot systersektionen Sobra men det blev inställt. Så det blev en lugn hemmakväll med Gusen. I söndags spelades de Guitar Hero. Var till och med tvungen att klara en låt på meduim för att jag skulle få min vilja igenom om att åka till IKEA. Jag klarade låten. Så vi var på IKEA en snabbis köpte mest en massa småkrafs som jag behövde.

Imorgon ska vi på togafest på Frimis det ska bli kul.


För alla er som undrar så har jag det bra här, trivs skitbra med att vara student igen. Man får bestämma över dagarna själv. Man kan vara uppe på nätterna och sova länge på morgonen;)

Dagens "den måste du lyssna på"

Johnossi med Family Values.


Lyssna o njut!


God morgon God morgon!

Nu undrar ni vad jag gör uppe kl 8 en fredag, när jag faktiskt är ledig idag. Ja du det kan man undra eller undra o undra, Gusen skulle till jobbet. Vi hann med att mysa lite, äta frulle och se nyheter på cirka 30 min. De tycker jag är tidseffektivt. Nu sitter jag bara o njuter av att helgen är här på riktigt och glädjer mig över allt roligt vi ska göra i helgen med nollegrupperna.

Nej ni nu ska Maria snart gå ut o promenera femman i skogen idag igen och jag ska lyssna på Volbeat nya album. Rock on!

Csn, surpellar & min nollegrupp

Checken från csn kom idag, puuuh säger jag bara.

Nu på eftermiddagen har vi umgåtts i nollegruppen. De är ganska najs i min grupp må jag säga. Just nu håller vi på med förbredelser inför poängjakten som ska vara klar den 13 sep. Vi har gjort en del uppdrag så de ser ljust ut för oss. Idag avverkade vi att göra en banderoll, skriva en dikt, ta ett kort med oss i krakafontänen & göra jellyshots som vi ska ha imorgon kväll att bjuda våra generaler på.

Imorgon på dan ska vi på en spännande grej men jag orkar inte förklarar idag men jag ska ta lite bilder på det så får ni se sen:)

Surpellar skulle jag ju skriva nåt om också. En sak jag undrar vad de e med bankpersonal,öbopersonal & icas personal i örebro, äter de surpiller på morgonen för att säkert hålla sig sura hela dagen lr? Man tycker att de borde lighten up lite som sagt. De bor ju i en himla trevlig stad men de är väl dialekten som gör de gnälliga kanske?=)


fortsatt bra humör

okej jag gick aldrig till skolan och läste de där 200 sidorna. men! jag gick dit o pratat med studievägledaren angående tillgodoräknande av kurser som läst innan som jag troligtvis kan slippa att läsa om igen!så nu hoppas jag att de tar ett bra beslut o låter mig slippa vetenskapsteorin för den är verkligen hemskans tråkig. sen åkte jag ner på stan för att anmäla mig till de jag brukar kalla sekten,nämligen viktväktarna. Fläsket har ju satt sig som en ond jävel runt mej efter den inaktiva perioden på stångis men nu e de nog med fläskandet. Mkt glad gick jag vägd därifrån med insikten om att bara genom att  ha slutat på stångis gjort mig cirka 2 kilo lättare på cirka 3 veckor.

Frisk frisk frisk

Idag känner jag mig verkligen på topp! Vaknade vid kl 9 och hoppade ur sängen. Fixade frulle. Och gjorde som Gusen peppade mig att göra igår kväll nämligen ta mej en titt i omgivningar. Eftersom  jag inte har några fler föreläsningar den här veckan är det inofficiellt helg redan idag. Nej jag tänker inte plugga 8 timmar om dagen så som vår föreläsare sa att vi behövde göra, i måndags. Jag anser att en normal begåvad människa som läser nåt ämne på filfak inte behöver det. Iallafall inte åtta timmar varje dag, kanske bara sista veckan innan tentor osv. Nå tillbaka till att gå i omgivningarna, jag letade upp närmsta motionsspår, Markaspåret. Detta spår ligger väldigt behändigt till tycker jag. Cirka 500 meter att gå tills man kan gå in i skogen. Så jag gick 5 km i rask takt. Och hör och häpna joggade lugnt nästan hela sista kilometern. Nu känner jag mig himla duktig faktiskt, så duktig att jag nästan har fått för mig att gå ner till biblioteket på skolan och läsa några av de 200 sidorna jag ligger efter i kursen som vi läser nu. Men först måste jag vänta tills posten varit här. Jag mitt klanto hade glömt att anmäla kontonr till csn så nu ska de jävla pengar betalas ut på en check. Och den vill jag GÄRNA ha för de blir knapert i helgen annars.

Nej nu ska jag fanimej slå mitt rekord på Helicopter med Bloc Party på Guitar Hero!

Have a nice day!

Sjuk

Idag hade jag min första föreläsningen, den var inte intressant. Läraren gick bara igenom massa praktiska grejer som man redan hade koll på. Och inget om det vi skulle gå igenom idag, nämligen om idehistoria. Jaja får väl se det som en mjuk start. Efter föreläsningen träffade jag Erika från bvg tiden, vi käka lunch och snacka det vara najs. Sen fick jag en fruktansvärd huvudvärk igen på väg hem från skolan. Idag när jag vaknade så kände jag mig inte på topp men nu vaer de värre. Så jag gick o la mig vid halv tre och vaknade halv sex, med feber. Weeeihuuu verkligen. Så nu är det bara att ligga nerbäddad tills detta har gått över.


RSS 2.0