Dagens låtar med tema

Idag bjuds de på några synth/electro låtar

Denna låt låg med på min första mp3-spelare. Min äldsta vän var fortfarande ihop med sin synthpojkvän. Fick låna skivan av han o denna hamnade på mest spelade låtar listan ett bra tag.
Colony 5 – Trust You


den där synthpojkvännen gav mig o min vän en del musikuppslag så även nästa låt. bra låt om man e arg på nån eller måste ha nån låt att städa till.
Apoptygma Berzerk – Bitch



o så avslutar vi med en skitbra låt.perfekt ut o gå låt eller om man vågar sig ut o springa;).påminner om toppen konserten på arvika 06. vet inte om de spelade den låten men konserten var bra.
The Knife – Silent Shout

Varför...

har jag inte lyssnat på detta bandet innan????

dagens låt blir från bandet universal poplab.
Universal Poplab – I Could Say I'm Sorry

dagens låt

The Cure – Close To Me

3 dec

Den här kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Men den visade sidor av en person som jag sällan får se.  Han är inte gjort av sten trots allt. Länge har jag trott att där inne finns inga tårar. Idag tror jag bestämt att en del tårar som varit där inne i många år ville komma ut. Min kära svägerska är en riktigt bra berättare, ikväll var hon med på Mitt P3 Hood och berättade en historia som berörde både mig o sambon ganska rejält. 

För min del tänkte jag på något som hände mig för två år sedan.Då dog en utav mina scouter som jag varit ledare för i flera år. Jag kommer ihåg det som de var igår. Cissi och jag var på IKEA för att köpa julgransdekorationer till mig. Det ringer i min mobil, det är Sara, hon säger Fredrik har tagit livet av sig. Allt blir bara helt tyst runt omkring mig. Jag håller tårarna tillbaka och berättar för Cissi om vad som hänt som om de vore världens mest naturliga sak.  Vi handlar klart på IKEA och tar bussen hem. Jag vill komma hem nu. Nu Nu Nu! Sliter upp dörren till min lilla stuga på Eklundsgatan. Slänger mig på golvet o gråter . Ligger säkert där närmare en timme innan jag hasar mig till sängen. De närmsta dagarna stannar jag hemma från jobbet för tårarna kommer när man minst anar det.

Precis så ont som de gjorde precis just då när de hände gör det fortfarande när jag tänker på det. Vissa rum i sitt hjärta stänger man till om hårt. Och ibland kommer en sån här berättelse som svägerskan skrivit och så öppnar den där dörren som man så omsorgsfullt hållit stängd under två års tid. Men jag är inte lessen för det för det gäller att minnas de onda ibland för att kunna uppskatta det man har i livet.

tycker att här passar de med Antony & The Johnsons – Knockin' On Heaven's Door igen.


...

sitter med en så satans tråkig uppgift till skolan den ska vara inn kl 17. Kl 17 ska jag vara på gus jobb så ska vi styrketräna, de ger mig alltså 2 tim o 20 min på mig att den ska jag var klar typ.... jag har hållt på sen kl 12 o kanske skrivit max en halv sida.... nog om detta, de jag ville säga var att vi ska ha julgran i år. de tycker jag e skoj.  ok fokus nu maria fokus!


Dagens

När Hagnesta hill skivan kom 99 tror jag att den snurrade runt i min cdspelare varje dag säkert i 3-4mån innan jag ens brydde mig om att lägga i nåt i de andra facken på cdväxlaren. Skivan är idag till om med repig och hackar när man försöker köra den i vanlig cdspelare. Jag var 15, olyckligt kär i en killkompis, okysst och allmänt oförstörd. Några månade senare då var allt annorlunda... Alla låtar ska spelas på hög volym o man ska helst störa nån med sin höga volym, till ex sin mamma, sambo eller granne

Här kommer de bästa låtarna från den skivan.
Kent – Beskyddaren


Kent – Revolt III

Kent – Kevlarsjäl

Kent – Visslaren

RSS 2.0