Fabulous Friday!

Här vaknar man på ett fantastiskt humör, sätter igång mobben. Pip säger mobilen och där finns ett fantastiskt sms. man blir ju bara ännu mer fantastiskt glad. Tittar in i garderoben, hmm undra om festivaljeansen ska på idag. Ja säger min hjärna. För er som inte sett festivaljeansen är de mer hål än jeans nu mera. Men what the fuck ít´s friday and I feel fab.
Ikväll kommer min grupp från skolan hit, ska bjuda dem på en fantastiskt trerätters. Everything is fab.

Okej nu tänker jag ha två låtar som dagens. En alternativ eftersom man tråkas för att man råkar tycka att en låt med Darin svänger.

1. Runaway- Darin
2 I wonder why- Dion and the Belmonts

Snor en lista från pisen!

Senaste person som
Sov i din säng: Gustav
Du pratade med: Elise
Du delade en drink med: anna tror jag
Du gick på bio med: Emma
Du gick på stan med: Mamma
Skällde på dig: Gustav, igår för att jag enligt hans mening "förstört" osten genom att inte hyvla ordentligt.

Senaste

Låt du hörde: Stronger than Jesus - A Camp
Film du såg: Kommer inte ihåg
Mat du åt: Köttfärssås med pasta
Kram: Gustav
Puss: Gustav
Fest: Jadu fest, de e inte så ofta jag e på fest nu för tiden. Men de var väl på Valborg då.
Känslan:  Trött som vanligt och lite hungrig
Ilska: Att jag fortfarande blir lessen när jag tänker på den 29 maj 2008.
Resa: Runt i obygden i Nerike med mamma
Glädje:  Pengar på kortet idag
Dröm: Drömde att jag fick en bil av pappa.Blev så glad att jag började gråta.
Boken du läste: Makeovermani - Thomas Johansson
Personen du träffade: Gustav
Personen du pratade i telefon med: Elise
Personen du fick sms av: Gustav
Gången du åt en 7-eleven korv: aldrig vad jag minns.
Gången du var utomhus: när jag gick från bussen
Gången du sov: sov som valigt en stund nu på eftermiddagen.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: I påskas
Saken du köpte: mat på ica.


teknikens under

Har varit vaken sen halv åtta och skypat med anna i australien. Videosamtal är så nära man kan komma verkligheten. Mycket najs. Hade inte prata med henne sen hon flytta... så de e ett tag sen. Mycket najs. Lite gamla minnen kom upp. Såsom  en seamountain -diskussion och expojkvänners  extremkristna föräldrar;)

Nu ska jag göra mig klar för skolan. ska på kursutvärdering kl 10.

Dagens låt: Starfire med Dragonforce


Dagens låt o plus annat

Börjar med dagens idag: The only ones- Melody Club

Idag får man stryka saker på sin to do lista....den blir mindre och mindre. Vilket känns betryggande eftersom terminen snart är slut. Imorn ska de blir möten och utvärderingar och kanske lite läsning i makeovermani boken. Och så måste de städas och tvättas för som sagt på torsdag kommer mammuten.


Måndag 18 maj

Huu måndag igen. 11dagar tills den där hemska dagen för ett år sen. I år ska den inte tillbringas i hjärtskärande gråt. I år är jag och gus inte på väg att göra slut.  I år ska jag ha middag med plugggruppen den 29 maj. Men jag fasar lite inför de iallafall, kommer säkert gråta en tår fast allt är bra nu. jaja whatever.

Igår uppenbarade sig Gud. tror jag... Mitt i ballens tentaplugg lägger hennes dator av. Och datorhelvetet går inte att starta igen. Men sen efter att vi snackat ett tag så testar hon att starta upp den igen och på andra försöket går den igång och hon kan maila sitt tentaplugg till mailen. Snacka om tur!

Idag vill jag inte åka hem till min lägenhet i örebro, de ju så tråkigt att vara själv. På torsdag kommer mamma dock de ska bli skoj!

Dagens låt Beast and the harlot- Avenged Sevenfold

gäsp

här sitter jag uppe tidigt en lördag. skulle skypat med annapanna i australien men hon hade glömt att de skulle ha gäster. Så de får bli en annan dag. Idag är planen att läsa i boken som ska examineras på tisdag. Sen tänkte jag nog överraska gus lite, sitta i hans lägenhet när han kommer hem från mässan i sthlm...hoppas de uppskattas ;)

Dagens låt: Starfire - Dragonforce

En till dagens bara för att de är fredag!

Desperado- Hoffmaestro

Bara för att den påminner om sommaren som snart är här.


Jag sitter förresten o skriver på den där skoluppgiften nu som ska skickas in idag helst....intresseklubben antecknar tänker ni;)

Fredag

Helgen är givetvis välkommen. men inte så välkommen som jag önskat. Samma som förra helgen måste jag sitta med skolarbete. O Gus är borta på mässa i sthlm. Visserligen så kom godbiten hit igår. Men mycket vill ha mer. Kram o puss kan man inte få nog av. Speciellt inte som livet ter sig som de gör.

Min mamma kommer hit på torsdag nästa vecka! De ska bli roligt!

11.07 man kanske skulle hoppa ur pyjamasen o ta en dusch. Skola kl 13. inte alls peppad för det. Det enda som håller skolhetsen uppe är tanken på sommarlov. smaka på ordet: sommarlov.

Dagens låt: Mammas gata- Promoe

Dagens låt

Gloria- Mando Diao


VG barn ibland

Åsså ibland undrar jag hur jag lyckas! Två raka vg på mindre än en veckan. Vad händer med mig? Allt vore inte så konstigt om jag inte hade haft den där omtentan imorn. Min kvalitet här på universitetet är ytterst blandad. Vissa saker blir verkligen sååååå jävla bra. En del går åt pipsvängen. Alltså jag o ballen har en tendens att lyckas bäst när vi inte anstränger oss. Whats up with that? Förra veckan spekulerade jag i om de beror på att vi är fulllärda...haha, Men bevisligen är jag ju inte det eftersom jag inte klarade senaste salstenta. I veckan borde vi få domen på hemtentan....Aaaaah. Vore bra om jag sätter ett VG på den och på omtentan för då får jag vg på kursen tror jag...hmmm

Ni undrar kanske varför det är så tyst här?

Jo mina vänner, min dator är på service. O då tänker ni, men köpte inte hon en ny dator efter inbrottet. Jo det gjorde hon, men den  är ju för fan helt mongo så den är i uppsala nu och ska fräscha till sig.

Ytterligare en anledning till varför det är så tyst är för att jag har haft sjukt mkt med skolan att göra de senaste veckorna. Nu närmast hägrar en omtenta på tisdag. Så idag tillbringar jag en lördag på univeristetets bibliotek. Lagom kul. Men men min plånbok är typ tom och gus är åker cross i varberg och falkköping. Finns väl iofs andra att umgås med men.... Jag behöver verkligen plugga så jag klarar omtentan.

Nu är det bara drygt 3,5 vecka kvar tills jag o gus får åka på semester,de ska bli så jävla kul.O skönt. O kanske lite romantiskt vem vet. Romantik är varken min eller gusens mest framträdande egenskaper, men man vet aldrig vad berlin gör med oss....



Dagens låt: Selfesteem med Offspring.

Dagens!

Svennebanan- Promoe

RSS 2.0