Arvika here I come!

Imorn vid lunch drar jag om miniballarna + göök till Arvikafestivalen. Vädret är strålande och husvagnen är städad. Kan det bli bättre! Ska äntligen få se mitt älskade Depeche Mode de kommer bli gryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyymt

Sitter här o har bränt mig på ryggen o de hettar som faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.  Ja jo jag har smörjt in mig men de man når inte ryggen....

Åter till verkligheten

Eller ja. Jag har drabbats av nån typ av magåkomma. Troligtvis är de magkatarr o de gör satans ont kan jag tala om. Sitter i detta nu o väntar på att vårdcentralen ska ringa upp så man kan få nån hjälp nån gång.Receptfria tabletter hjälper mig inte så mycket. Skulle varit på plats i linkan i dag och börjat jobba, men fick ta beslutet att de var lämpligast att stanna hemma och försöka komma till doktorn idag. Vilket visade sig vara svårare än jag trodde. En nedrans tant på Hallsbergs vårdcentral skällde ut mig o sa att dit kunde jag minsann inte ringa om jag bodde i Örebro. Trots att de står på Örebro Landstings hemsida att man som vårdtagare har rätt att välja vilken vårdcentral man vill i Örebro län.Mupptant.

Berlin var väldigt mysigt och bra på alla sätt. Mer finns inte att tillägga:)

Sommarlov here I come!

Kvällen har ägnats åt att färdigställa det sista av skolgrejerna. Men nu är allt klart. Ska bara gå på seminariet imorgon och skicka in examinationsuppgiften på fredag så är allt klart. Så jävla skönt kan knappt beskriva hur bra de känns. Nu är jag redo att åka hem imorgon och väskan står packad i hallen. Som jag har längtat efter ledigheten och efter min familj som jag får träffa imorgon.

Over and out. Nu blire inga mer uppdateringar förrän jag kommer hem från berlin.

Dagens låt: Sponsored by destiny- Slagsmålsklubben


Dagens låt

Chans- Kent

Uppdatering

To do listen för den här veckan kan göras lång:
Städa lgh i örebro
Packa för 30årsfest och för Berlinresa
Skriva examinationsuppgift i projektledning 7-10 i uppsatsform
Frosta av frysen- kommer inte hinna denna veckan
Tvätta- kan jag glömma finns inga tvätttider de närmsta två dagarna!
Gå på styrelsemöte-kommer troligtvis inte kunna gå pga  ändrad seminarietid
Gå på faddermöte- hann inte gå pga att jag ligger efter med plugget
Åka hem- får åka hem senare än jag tänkt pga seminariet
Laga mat till 30årsfest
Gå på 24-årskalas
Och helst hinna umgås med Cissi o Elin en sväng- hinns inte med pga fullspäckat schema

En glad nyhet från igår är att jag klarade omtenta, de känns fantastiskt. Enda tanken som håller min motivation till att göra klart de två skolsaker är tanken på två veckors ledighet. Varav den mesta av den tiden ska tillbringas med gus, fantastic. I´m in lööööööve and it feels good.

Sista fucking rycket med skolan nu

Sitter med en kopp kaffe och struturerar upp min skriftliga examinationsuppgift till semariet på torsdag. 3 minuter framställning ska plitas ner på papper. Ha tänker ni, de är väl ingenting men de måste vara helst slagfärdigt och teoribaserat. Och helst av allt ska man få Vg på det också.

To do listen för den här veckan kan göras lång:
Städa lgh i örebro
Packa för 30årsfest och för Berlinresa
Skriva examinationsuppgift i projektledning 7-10 i uppsatsform
Frosta av frysen
Tvätta
Gå på styrelsemöte
Gå på faddermöte
Åka hem
Laga mat till 30årsfest
Gå på 24-årskalas
Och helst hinna umgås med Cissi o Elin en sväng
och så vidare

Det är väl egentligen skoluppgifterna som e mest stressande. Men om jag bara stolpar upp den ena seminariegrejen idag så får jag köra den andra i 120 imorgon och på onsdag. För på torsdag åker jag hem till Tranås och då måste allt helst vara inskickat annars blire problems.

Tack vare pisen hittade jag marilyn mansons ny album och jag har fastnat för en del låtar. Så dagens låt blir en marilyn manson.

Arma-goddamn-motherfucking-geddon med Marilyn Manson

RSS 2.0