Lite fredagsmusik!

Governor Andy – Fäbojäntan

Dagens

Fullt upp med nollning nu för tiden. Ger er därför återigen bara en dagens.

Kent – Kallt kaffe

Dagens!

The Wannadies – You and Me Song

Skolchock

Så då var man tillbaka till verkligeheten. Första vardagen efter en veckas semester. Stegen upp för skolans trappa var ganska ångestskapande...lr ja jo lite. Fast att första föreläsningen är först om en vecka, Nu får de liksom bli skärpning nu måste man plugga, läsa o prestera igen...Sommarjobbet var ju som bekant rätt iqbefriat.

Känns dock väldigt bra att vara hemma i min lgh o ro om sig själv. Har ju bott hos gusen i en vecka. Vi håller för fullt på o letar efter någonstans att bo. Har kollat tre lägenheter men ingen av dem har varit riktigt bra så vi spanar vidare.


Igår gjorde jag något riktigt skojsigt. Hoppade tandemhopp ur ett flygplan. Det var sjukt skoj. Kan verkligen rekommendera det till alla. Inget otäckt om man är höjdrädd som jag är bara massa skoj :)

Oasis – Cast No Shadow

Dagens låtar med tema

Tema: I want you med i titeln eller refrängen
Kiss – I Want You



Ozzy Osbourne – I Just Want You


Cheap Trick – I Want You To Want Me

Dagens

Vampire Weekend – A-Punk

Äntligen semester

Så nu var den efterlängtade semester äntligen här. Och den inleds med 2 timmar och 20 min spa idag kl 13. Ah ska bli så skönt.

bjuder på en skön cover på iron maidens run to the hills : Hellsongs – Run to the Hills

Halsont

Idag tycker jag ännu mer synd om mej själv. Jävla halsont och skittrött. Kan inte vänta tills kl slår 17.00 på fredag.

11 aug

Så då var det bara tre arbetsdagar kvar, äntligen. Sen hem till Närke. Har mkt roliga saker planerade nästa vecka. Inleder semesterveckan med spa. På onsdag blir det  lägenhetsvisning med Gusen. Och på söndagen ska jag hoppa tandemhopp.

Dagarna efter min 25årsfest har jag känt mig lite hängig eller ganska mkt är sjukt trött och idag har jag haft ont i magen. Inte helt i form alltså.

Dags för en dagens

Bruce Springsteen & The E Street Band – I'm on Fire

RSS 2.0