Hann denna gången också

Hallå jag hann klart med hemtentan denna gång också... Det måste liksom till lite tidspress för att jag ska kunna trycka ur mig texter. Whatever nu är de helg typ. Idag står  jobb och flytt på schemat, hektisk dag med andra ord. Men de positiva är att jag inte behöver vakna upp själv i sängen eller somna själv. För idag blir jag sambo, tjalalalala :D

Ny favvolåt

Mustasch – I'm Frustrated

Passar även den in på vad jag känner inför min hemtenta;)

Lars Winnerbäck chock

Okej det här trodde jag inte skulle hända. Att dagens låt bli en Winnerbäck. Jag har ju trots allt kallat honom för en utav Sveriges mest överskattade artister. Ibland är det dock vådligt att göra det i ett sällskap där i princip alla min vänner avgudar människa. Men ok nu får jag väl ge mig då. Den nya låten är lite svängig, men de har mest med syntharna att göra vill jag påpeka. Nästan all musik mår bra av syntharna.

Lars Winnerbäck – Jag får liksom ingen ordning

Dessutom passar låttiteln ganska bra in på min dag. Sitter med en hemtenta som jag inte riktigt inte får ordning på :). Men på onsdag händer grejer. Jag blir officiellt samboende med Gustav eller tvtjänstmannen kallade honom, Gösta.

Dagens låt

Millencolin – Ray

Dagens låt

Muse – Uprising

halllllllllllllllllllå

jag ska bli sambo. crazy isn´t?!?!? crazy crazy

Dagens låt

Idag kom jag på ett band som jag tycker gör bra låtar men som jag glömt bort att lyssna på. Så idag blire en låt med Tiger Army idag.Lite sådär nostalgi över det hela....

Tiger Army – Rose of the Devil's Garden

Dagens låt

Bad Religion – Stranger Than Fiction

Porrlåt?

Dr. Hook – A Little Bit More


Är det bara jag eller är detta en riktig porrlåt...

Dagens!

Okej den här låten är inte med för att jag älskar den utan för att jag kanske hatarn....Vid nåt tillfälle spelades den här låten hemma hos G. Det var på den tiden då jag va hans hangaround eller vad vi ska kalla de. För kk kanske man inte kan kalla de. För jag var inte hans kk, jag var kär i honom. Men för honom var jag "hanskvart
itreraggsommanringdenärdetpassaellernärmanvillegåövergatanokäkagodmat". Okej tillbaka till låten. Den spelades iallafall vid nåt tillfälle troligtvis då vi för sjuttioelfte gången bestämt att inte höras nåt mer och han återigen tryckt ner de i halsen att han inte var kär i mej. Efter det har jag alltid fått en klump i magen när jag hört Honey is cool´s låt Baby Jane. Måste alltid blippa bort den fort som tusan när den kommit upp i Winamp hemma hos G. Nu får de vara nog med sånt. Låten är ju fin. Och jag och G har de bra ihop. Älska glömma och förlåta. Annars är de svårt gå vidare här i livet;)

Lite kuriosa om låten nu då, annars kommer väl någon besserwisser komma o säga att det är inte Honey is cool som skrivit låten. Det är alltså en cover på Rod Stewarts låt från början.

Så nedan kan ni lyssna på bägge och själva välja vilken version som var bäst :)


http://www.youtube.com/watch?v=UWWfiQG9fmw


Rod Stewart – Baby Jane

Dagens låt

Anna Ternheim – Halfway To Fivepoints

Söndag o jag gillart inte riktigt...imorgon måste jag verkligen ta tag i läsning till skolan.puuuh. skoltrött endast efter en vecka, bra jobbat.

enda roliga med den här dan är att ensam mamma söker börjar kl 20 på trean.

dagens

Anna Ternheim – My Heart Still Beats For You

RSS 2.0