Dagens låtar med tema 80-t

Idag bjuds det på en tripp tillbaka till 80-talet. 80-talet som erbjudit oss så mkt bra musik.

Spandau Ballet – True

Orchestral Manoeuvres In The Dark – Enola Gay

Ultravox – Dancing With Tears In My Eyes

ABC – The Look Of Love (Part 1)

28/10

Åh den här veckan går snabbt. Vilket är underbart. För jag har längtat efter den 29/10. Imorgon börjar en ny era i mitt liv. Då ska jag bli sambo med Gusten i vår gemensamt utvalda lägenhet.Vi ska välja möbler gemensamt. Gemensamt betala gemensamma räkningar. Handla mat som vi ska äta gemensamt. Jag är inte ensamstående längre med andra ord. Och de känns bra och lite konstigt. Men Gusten är en utav mina bästa vänner, han tar hand om mej när jag är deppig, han gör så att jag skrattar, han kramar o pussar mig varje morgon fast jag inte alltid är helt vaken och säger ha en bra dag och han säger att jag är duktig när han ser att jag stretar på med skolan. Så det där samboskapet ska nog gå bra ;)


I-landsproblem: när ska de sluta sända Basshunters reklam på Spotify. jag blir galen på den.



Bebis,flytt och hemtenta

I lördags bestämde sig S & D´s bebis att komma ut, två veckor för tidigt. Behöver jag ens säga att han ser gudomlig ut. Vill träffa lilla bebisen nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Men det kan jag inte för jag måste sitta med min hemtenta hela veckan och sedan på tors ska den stora flytten dras igång. jag vill så gärna vara klar med tentan då.... men just nu ser de mörkt ut eftersom jag inte börjat ens.


Iron Maiden – The Trooper- dagens sång tillägnas BebisSigge, han har nämligen goda chanser att bli Maidenfans.

Dagens artist/band


Dagens artist ska jag tacka Djonas för att jag ens vet vem det är. Detta kan man kalla redig deppmusik eller så kan man kalla de måbramusik. Jag väljer att kalla det måbramusik, för den mesta av deppmusik är så vacker. Dessutom mår man bra av att lyssna på sån musik som passar ens sinnestämmning. Dessutom har han  en fantastisk röst, de där vibratot är ju inte att leka med. Med risk för att låta makaber så om jag skulle dö, skulle jag vilja att på min begravning att det spelas låtar som inte är psalmer utan riktiga låtar till exempel något av anthony and the johnsons, band of horses eller dylikt.Och nu kom jag lite från ämnet med dagens artist visst... Men iallafall denna artist påminner om en svunnen tid. En tid då de mest såg annorlunda ut för mina vänner och mig. Det var iallafall en ljummen kväll i en sommarstuga efter aningens för mkt alkohol som den artist spelades.

Så här kommer mina favorit låtar med Anthony and the johnsons:

Antony & The Johnsons – Knockin' On Heaven's Door

Antony & The Johnsons – Fistful Of Love

Antony & The Johnsons – Hope There's Someone

Antony & The Johnsons – You Are My Sister

Antony & The Johnsons – River of Sorrow

Antony & The Johnsons – Divine

21 oktober

Fick tillbaka hemtentan idag som jag skrev på två och en halv dag, o jag var godkänd. En stor sten föll från mitt hjärta. Men lyckan är dock kortvarig eftersom jag får ut en ny på fredag. Och ett uppsatspm ska skrivas senast till den 30 oktober. Och ett pm i dryckeskunskap ska också lämnas in snart. Mkt skola med andra ord. Mkt i allmänhet just nu. Flytt o plugg o allmänt snurrihuvet skulle jag tro var orsaken till det hela. Om en vecka flyttar vi till vår gemensamma lägenhet så jävla skönt med lite space. Förstår inte hur folk kan leva ihop en i etta. Man har ju ingenstans att ta vägen när man faktiskt vill vara själv. Det är toan som gäller då o där är ju inte så kul att sitta direkt;)  Skönt även att göstas lgh har blivit såld så man slipper den här gudsförjätna hålan till lgh.

I helgen är de späckat med aktiviteter fredag är de skola hela dan sen mys med gus, lördag då åker jag tidigt till tranås för att fira en barndomskompis 25årsdag, sen middag hos syster i Tranås, söndag är de min födelsedag funderar på om man ska ha nåt lite fika för svärmor o göstas syskon.sen är fullt ös med hemtentan så den hinner bli klar tills torsdag morgon helst. För på torsdag får vi nyckeln o då ska den dagen ägnas åt seriös flyttning.

Dagens

http://open.spotify.com/track/1FKxKGONukVFXWVJxAKmlz

Dagens låt

Markus Krunegård – Dålig på vardag


Så då har han äntligen kommit med sitt andra album. Kan inte säga att jag diggar hela albumet än. Men så var de med förra skivan också, de tog lång tid innan låtarna sjönk in.

Dagens låt

The Kinks – All Day and All of the Night

Fi fan!

Det är redan tråkigt att vara "gräsänka". De blev tråkigt i samma stund som han åkte. O nu ringer han o säger att de inte kommer förrän imorn kväll.. jag som planerat myskväll eftersom jag inte är hemma på lördagkväll.hejdå myskväll.hej sitta själv med idol. hoppas att båtmannen tar med sig nåt gott därifrån i form av godis eller sprit.


60-tals playlist

Soundtracket från The boat that rocked. Något att lyssna på? Ja. Många klassiker.

the boat that rocked

Här var de dött

Kommer väldigt sällan på nåt vettigt att skriva i bloggen nu för tiden... men jag kör på med dagens låt tips.

Idag drar vi oss bakåt i tiden. En riktig stor artist men från en annan tid.Hans höftrörelser orsakade stor moralpanik. En sexsymbol med den tidens mått mätt. Om moraltanter/gubbarna på den tiden sett vad som försigår med artister nuförtiden så skulle denna artist varit ett helgon.
Så är kommer några låtar med Elvis.Min favoritlåt med Elvis är nog Moody blue, en åsikt som jag delar med min kära fader Kalle som är en dedikerat Elvisfan sen ungdomen. Moody blue ska spelas på hög volym samtidigt som man sjunger med o dricker kaffe i vårt hyltanska hem i Tranås.

Elvis Presley – Don't Be Cruel

Elvis Presley – Suspicious Minds

Elvis Presley – Unchained Melody

Elvis Presley – (You're The) Devil In Disguise

Elvis Presley – Return To Sender

Elvis Presley – Moody Blue - New Sound Remastered

I lööööööööööööv you


Titta vad "gösta" kom hem med igår. Visserligen en dag försent men vad gör de?vi hade ju faktiskt vår ettårsfirande en dag efter den riktiga ettårsdagen på grund av flyttandet som utfördes i onsdag.

I helgen blir bilåkande på schemat. Först till tranås sen på lördag blire stora höga och sen hem på söndag.

RSS 2.0