Paintball

Igår spelade jag paintball för första gången. Det var skoj de vill jag göra igen.

Hmm jag har inte skrivit nåt om festen o förra helgen nu känns de så länge sen så de kvittar liksom... Festen var iallafall superkul och tack för alla presenter. Jag hade så jävla trevligt, så najs o ha alla på plats igen.

Nu sitter jag o väntar på att H ska höra av sig. Träffade på henne i skola o hon skulle med till Linkan så jag skulle få åka med henne. Hon har bil, sweeet.

Ibland  går Gus mig på nerverna med sina åsikter om hur man gör saker bäst till exempel hur man bäst häller av makaroner. Igår  gjorde han en fantastiskt rolig sak, ler åt de när jag tänker på de. När jag blev irriterad på en grej han kommenterade sa jag : AHHH Du går mig på nerverna!  Då demonstrera människan hur de ser ut när han går på mina nerver.  Nu när jag skriver de låter de hur tråkigt som helt men de såg fantastiskt kul.......

Linköööööööööööööööööping!

Idag åker jag till Linkan och är där över helgen. Sen blire Tranås till fredag nästa vecka! ska bli skönt o komma hem.

Ballen jag hoppas att du har fixat you know what för ikväll kööööööööööööör vi! Jag har packat ner de där du vet så du får dina belongings i eftermiddag!

Jag är för övrigt på ett strååååååååååååålande humör idag! Och som Pisen skulle sagt kanske de e så att jag har en touch av kärlekstönt i mig idag.

Ha en underbar dag!

Puss på er

Komplettering till tidigare inlägg

Ballen o Gusen skulle ju få en låt tillägnad er. Låten blir  "If I can´t have you" med Yvonne Elliman


Mina två bästa!

De tre ni ser på bilden är fr v jag, gusen, ballen. Gusen o Ballen är mina två bästa, de är de två bästa av massa saker och de är bra på olika sätt, därför är de nödvändigt att ha bägge samtidigt. jag tycker så fantastiskt mkt om er bägge två, men varenda gång jag säger att jag älskar er svarar ni  att jag e söt......hehehe.


Roligt så in i helvete

Cissi sa nog de roligaste under hela helgen, nämligen: Bricanyl, är det nån som behöver det?

orkar inte förklara varför men varenda gång jag tänker på börjar jag småflina.

Usch jag vill inte vara själv ikväll. Hatar o vara själv. Vill att de alltid ska vara fest. Jämt!

Tack!

Tack tack tack alla ni som gjorde min fest till en fantastisk succe. Bloggar mer om helgen senare. Jag är supertrött fortfarande. Men gud va kul de var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Belsebub lever och mår bra för övrigt! Ingen som matade honom med öl eller annat dumt.

Mindre bra natt o god morgon!

Usch jag grinade mig till sömns igår dock uppkrupen intill g. Ballen ringde mig strax innan läggdags, hon hade fått ett konstigt sms o blabla (behöver inte gå in på detaljerna här eftersom de inte handlar om mitt liv) Kontentan av de hela var att hon grät i luren o då började jag grina när vi lagt på, för att jag är så långt borta o inte kan göra nåt. Det tär på en att inte kunna vara där rent fysiskt om krama om. O tydligen är jag väldigt blödig just nu så de krävs inte så mkt för att tårarna ska komma.  Så natten blev en sån där orolig natt när man bara snurrar runt i sängen o inte hittar nån skön sovställning

Morgonen var/är  bra dock. Idag är jag tillfälligt bilburen, ska åka o handla en massa till festen. Tack Gus för att jag får låna bilen! Asschysst!


Vid halv ett ska jag träffa Elin hemma hos mej då ska fixa lite lekar o underhållning till imorn. Kl tre kommer Elise med bil från Linkan. Vid sjutiden kommer Kajsa från GBG. När alla har anlänt ska vi äta trerätters:)

Många olika moment på gång idag!

Såhär ser dagschemat ut:

0845 Gå upp
1003 Ta bussen in till stan
1030 Skriva kontrakt med nya jobbet
11-13 Försöka hitta prisvärda och snygga djupa tallrikar. Äta Lunch. Gå upp till skolan.
1300-15 Föreläsning om halvtråkiga saker
15- till sängdags Tvätta, städa,planera och skriva "to do listor", göra playlist till lördag, laga mat, slappa, kanske få sällskap.

Mmm de där var allt, nu ska jag bort till tvättstugan o boka en tid så jag får bort min gigantiska tvätthög idag.

Ha en fin dag i höstsolen, de ska jag ha!


En bra dag

Imorse lyckades jag vakna men de var med nöd o näpe att jag kom ur sängen. Var så seg, somnade alldeles för sent igår. 

Föreläsningen idag var ok, men inte jätteintressant.tråkiga grundläggande saker om hypotesprövning o sånt. Efter föreläsningen fick jag mat hemma hos min föreläsningskompis.De var gott o snällt av henne. Sen tog vi en promenad i solen,mkt uppfriskande. Sen gjorde jag en hemlig grej igen, de gick bra. Sen ägnades några timmar åt att leta underkläder och djupa tallrikar. Varför e de dyrt med snygga underkläder och djupa tallrikar? Jag behöver båda till helgen. Jag får nog tyvärr välja bort underkläder för vi kan inte äta  fisksoppa på flata tallrikar.......


Kärlekstönt

Jag är tydligen en sån.En tönt en kärlekstönt.Ha! Pisen jag tänker tönta mig tills de går över;)

Bad day turned good day!

Mmm ibland blir man ju bara så glad. Idag blev jag glad av Gus. Gus kom hit med mat o min laddare. O med en massa gos. Det där kramarna var precis vad jag behövde. Tack!


Jävla väckarklocka

I detta nu skulle jag ha varit på föreläsning. Men den jävla väckarklockan ringde ju för fan inte. Och mobilen har laddat ur. Irriterande. Ville för en gångs skulle gå på föreläsningen. Får fråga min föreläsningskompis om jag får skriva av hennes anteckningar. Bara för att jag försov mig nu så blev den hör dagen helt fel, jag blev sur sur sur. Nu ska jag snöra på mig skorna och gå ut i skogen och hoppas på att jag är gladare när jag kommer hem.

Längtar till lördag....

gör jag. Då kommer alla mina bästa vänner hit. Vi ska festa hela natten o bara ha de så jävla najs. 

Det är sant som de säger man saknar inte det man har förrän man inte har det längre.  Idag  är de Cissi som jag saknar mest:(

Dagens i-landsproblem: Glömt mobilladdaren i Hallsberg. Dvs imorn någon gång på förmiddagen kommer batteriet ta slut.arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgh!

Jobb!

Fick precis veta att jag har fått ett jobb äntligen. Har bara ett planerat uppdrag inbokat än så länge men de kommer säkert flera. Jag är iallafall glad!


En liter vin o poliskolan 3...

I lördags var de meningen att vi skulle gå ut men så blev de inte. Jag fick efter moget övervägande för mig att åka till Hallsberg mitt i natten. Men de gick inte redigt som planerat.Missade en buss vilket innebar att jag missade en till. När jag väl kom fram till rätt busshållplats, så gick inte nästa förrän 0133. Oj tänkte jag här kan jag ju inte stå i regnet, jag ringer helige martinus. Gick hem till helige martinus och hans vän där kollade de på polisskolan 3 mkt bra och välgjord film om jag får säga de själv...;) Sen orka man ju inte ta sig från fel sida av stan till den sidan där man bor. Resultatet blev sova i emellan två snarkande grabbar.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAh, jag hatar snarkningar  de e så äckligt. Fick väl sova några timmar då de faktiskt i korta stunder var tysta. Gårdagen tillbringades bland annat i Martinus nya Lupo."Lupo bilen som får automatiska kärringstop o faktiskt har rätt okej ratt till skillnad till den avtagbara klädseln"  Spillde ut en kaffe latte på knät på Martin, åkte runt runt i Örebro tills man nästan kräktes,åkte till Hallsberg o där fick man äntligen kramas o ta de lugnt.

Eftersom nya kursen inte börjat än så är de väldigt lugnt. Ska åka hem till Örebro snart och där ska jag nog städa lite o kanske ta en promenad.

Sånt man förtränger eller nåt

Pratade med K i eftermiddags. Först avhandlades de vanliga sen ställde hon den där frågan jag som  underviker att svara på jämt när nån frågar oss om så e fallet. Ja svarar jag, de får man nog lov att säga att vi är. K är inte som alla andra,hon säger mer än gärna precis vad hon tycker. Hon sa dels om han gör så där igen, då jävlar. Då kom jag och tänka på det. Den 29 maj 2008 den jävla dagen har varit en utav de jävligaste i mitt liv. Mitt hjärta gick verkligen i tusen bitar och tårarna tog aldrig slut. Jag ville helst av allt bara somna och vakna när allt det onda var borta. Jag kommer aldrig glömma känslan då vi skulle säga hejdå den där morgonen, han o jag storgrinandes i hans hall. Att behöva gå ut från lägenheten och sätta sig i bilen till Linköping var bland jobbigaste jag gjort. Ringa till Cissi kl halv 6 på morgonen, inte få fram nåt annat än att "det är slut, det är slut" Kör 140 km på 90 vägen bara för att få komma hem så fort jag bara kan, hem till Cissi som kan ta hand om mej. De närmsta dagarna efteråt är bara ett töcken nån hade dragit undan marken under mina fötter, jag föll bara helt handlöst. Sanningen är den att jag börjar gråta när jag tänker på den där dagen. Jag trodde verkligen att det var slutet av de vi hade med varann. Men så helt plötsligt var vi tillbaks där vi började. Jag vet att alla tänker " Hur många ggr till ska du ta att han beter så? Varför kan han aldrig bestämma sig?"  Men den här gången känns de annorlunda. Jag hoppas bara att aldrig mer behöva säga hejdå till han som jag gillar allra mest. Det är svårt det här med känslor, det är framförallt svårt att prata om dem med den man kanske borde göra de med.

Inläggets låt får bli: Miss you- Maria Mena

Idol+ Guitar Hero= maerys fredags kväll.

Tentan gick bajs. Nog pratat om den. Omtenta it is.

Idag har jag inte gjort ett jävla skit. Latat mig, ätit chips, tittat på teve,pratat med Kaiser Sauser och spelat guitar hero.

Jag kommer fortsätta så tills jag e så trött att jag kan sova. Imorgon har jag en hel del blandade planer får se vilka som går i lås.


Tenta!

Om 55 min börjar tentan. Usch usch. Nu har lugnet lämnat mig och jag har panik! Men va fan om de går åt helvete finns alltid omtenta.
 
Håll tummarna för mig mellan 8-13!

Dagens låt

Darling Darling med Hellacopters

Lyssna på hög volym! :)

Tenta imorgon

Jag känner mig så lugn inför tentan. Sjukligt lugn. Det är oroväckande.Man kan omöjligt känna sig såhär förbered med tanke på hur lite jag läst.Måste nog läsa lite till. Kl 1530 ska jag åka hem till lgh har inte varit hemma sen i fredags förmiddag ska bli skönt o komma hem.

Hemma i Närke

Nu får man väl ändå lov att säga att Närke är mitt hem även om mitt hjärta fortfarande klappar för Linkan.

Och jag kör en snabb genomgång vad som hänt de senaste dagarna.

Lördag: Mamma o jag ägnade oss åt seröst shopping i Tranås. Med seriös shopping menar jag att vi köpte en födelsedagspresent till mig. Det blev ett par skitsnygga svarta stövlar med foder. Och sen shoppade mamma lite små saker till det nyrenoverade hemmet som hela tiden pyntas. Det slog mig för övrigt när jag kom hem i fredags att huset aldrig kommer se ut så som de gjorde när vi var små igen....Inte för att de är fint nu men jaja ni fattar känslan. På eftermiddagen var vi ute med hundarna och jag hann också med att gosa med småkalvarna i ladugården. Pappa hade precis fått en kalv för någon dags sen, den var ofantligt söt.Glömde dock o ta kort de så liven så ni får se dem en annan gång.(tillägg det var ju naturligtvis inte pappa som fått kalven utan en av hans kossor men de fattar ni väl.)Kvällen på lördagen hade vi lite födelsedagsfirande hos syrran och min svåger alias juläpplet. God varmsmörgåstårta och syrrans mkt lyckade tårta. Kom i säng vid tolvtiden efter mkt skratt och pratande.

Söndag: Liten sovmorgon, sen frulle med papsen o bror alias ebola. Sen en snabbstädning av Ebolas källare. Duscha, äta och åka tåg till Linkan. Elise mötte upp mig på station sen hem till henne och lämna packning. Sen var vi en snabbvisit hos Adis, där dök även en andra gamla bvgnollor upp. Najs o träffas så många av er det hade jag inte räknat med. På söndagkvällen lagade vi mat och drack lite vin o snackade. Mysigt att träffa flickorna igen.

Måndag: På förmiddagen pluggade jag o elise. Jag har ju tenta på fredag.... Sen var det dags för ett besök vårt allas älskade Stångis. Kul och träffa arbetskamraterna. Men gud vad jag är glad att jag inte jobbar kvar.Man fick ju ångest av att höra hälsningsfrasen...;) På kvällen kom lite folk till elise och fikade. några av dem gick hem tidigt. Det som började i en trevlig pizzakväll slutade med fylla och humor på hög nivå. Öl+cissi+elis+maria+roligt+sång+ungkarl igen=måndagsfest.. Ja väldigt roligt hade vi iallafall. Hade inte det här med internet funnits så hade vi nog inte kanske inte slutat där vi gjorde vad det gäller utgifter. Jaja man måste ju få unna sig nåt ibland.

Tisdag: Packa, duscha och lunch med Cissi. Sen hem tíll lgh o hämta väskan och ta bussen till resecentrum. Hoppa av tåget i hallsberg.

Och där befinner jag mig fortfarande. Ska sätta mig med tentaplugget nu. Iallafall fram till typ 1645. Ska hålla gusen lite sällis när de skulle bytas korv, förlåt kolv på crossen.


Sammanfattningsvis har det varit kul de senaste dagarna, fantastiskt kul. Skönt o befinna sig bland folk där man kan bete sig hur som helst o ändå vara omtyckt :)

Hem ljuva hem!

Nu ligger i jag nerbäddad i brorsan gästsäng. Jag e så mätt som jag inte varit på, jag vet inte hur länge. Faijtas först, sen chirre o dirre o godis ovanpå det. Nu e jag så mätt att jag inte annat än kan sova orkar inte med nåt annat.

Denna som var lite kul med väntan på tågstationen var att jag såg Carl Jan Grankvist...Okej jag vet han e en b-kändis eller vad man kan kalla de.men men ......

Imorn blir shopping med mamma i den lilla staden som kallas tranås. Det blir intressant.

Hemfärd

Sitter o väntar på att klockan ska bli 12.25 så jag kan börja gå till skolan. 13.00 är de seminarie till 1500 sen ska jag ta mig till station för att ta tåget till Mjölby. Sen hämtar lilla mamsen mig där  så tranporteras jag med bil vidare till slutdestinationen.  Jag har packat väskan den blev astung eftersom jag måste ha med alla mina böcker hem och den kommer ju bli nåt kilo tyngre när jag lagt ner datorn oxå. Okej ska vara glad att jag bara har en ´stor väska istället för flera små.

Alla min vänner i Linkan nu längtar jag efter er. På söndag ses vi!

Under helgen skulle jag gissa att de bli dåligt med uppdateringar.....

Dagens låt: Help med Beatles

Upp o ner osv osv

Eller rättare sagt ner och sen upp upp och sen pladask ner igen.

Har känt mej lite nere eller vad vi ska kalla de. Jag är glad över att äntligen får åka hem till familjen o vännerna i Linkan. Men sen kom jag och tänka på att jag måste ju åka ifrån dem igen, då blev de helt plötsligt jobbigt.....

Sen kom Martinus hit o livade upp stämmningen. Sen när han åkt och jag sagt till gonatt till gus i tfnen så blev de ledsamt igen...ensamt helt enkelt. Jaja det är väl ingen ide gruva sig över något som inte har hänt än. Imorgon är det fredag, först seminarie och sen hemresa.


Sov gott!



Kommentarer

Hej på er ni som läser min blogg!

Om ni kommenterar ett inlägg uppskattar jag att ni skriver vem ni är och inte lägger anonyma kommentarer..... Man vill ju veta vem som tycker vad:)

Guten Morgen!

Kollar just nu på TRL på MTV, herregud flickorna blev alldeles till sig av Jonas Brothers. Ingen bra start på morgonen att hör deras den där sos-låten för man får den på hjärnan fast man inte gillar den.

Om 25min ska jag gå till skolan o tentaplugga  med min nya föreläsningskompis Agnes, de blir kul. Alltså inte själva plugget utan att umgås med nån.

Ha en bra dag!

Icke sa nicke

Fick inge sällskap hem till tranås.jättetråkigt jättetråkigt. tror att flera där hemma hade tyckt de var kul om han hade kommit. men men kan inte tvinga nån, det var liksom inte meningen alls. var bara en fråga.

Men en sak som jag stör mig på med mig själv e att jag liksom när jag ställer såna där frågor eller vill att nån ska göra som jag vill är att allt över går i ett tjatande. Det gäller inte bara saker jag säger till g utan även kompisar. Jag ställer frågan till exempel  ska du med ut på ikväll? kompisen säger nja . jag säger joooooooooooooo.den säger nej jag orkar inte. jag säger men sluta vara så jobbig de klart du ska med ut.den säger nej men jag har ingen lust osv osv så håller de på så till dess att personen jag frågade vill göra allt annat än att gå ut. Det hela handlar om att jag vill ha min vilja igenom, att folk ska vilja samma sak som jag. Ibland är de bra att vara envis men ibland måste man tona ner eftersom de inte gagnar en själv.

Men jag hoppas att han ångrar sig.titta nu tjatar jag igen men va fan. får ju inte se han förrän jag kommer hem från min trip annars.


Dagens låtar!

Talk dirty - Poison
Doctor Doctor- UFO
In Flames- Leeches

Idag är de gamla dängor som gäller och en ny typ. Bestämde mig för att tillfälligt koncentrera mig på seminarieuppgiften som ska vara klar tills fredag, hade tänkt o skriva den klart i dag. För imorn ska jag träffa Agnes i skolan innan föreläsningen så ska vi lösa instuderingsfrågorna då. Om de ska gå lättare o plugga ska man ha bra musik på helst hårdrock eller dylikt så att man inte kan somna.... Just nu hatar nog grannarna mej för jag kör guitar hero tre låtarna på min stereo.  Kan tänka mej att de inte e helt poppis att köra Through fire and flames med Dragonforce på högsta volym typ. Men den e ju så svängig. De ska vara glada att jag inte än spelar In Flames på hög volym vilket jag planerar att göra snart.... mohaha.Nej nu ska jag återgå till min seminarieuppgift så jag kan spela Guitar Hero en sväng när det är klart.

Dagens aktivitet: Tentaplugga!

Inget mer att tillägga angående det.


En rolig sak som man dock uppmärksamma e ju att jag snart får åka hem, de ska bli skoj.

Tar tillbaka...

.... det jag sa om hello saferides nya cd. Den gamla e bättre. Kanske för att jag har en del minnen till den, en del ganska trista minnen  iofs....lyssnade på den där gamla skivan en viss tid o tyckte texterna passade in på mej på nå vis


 Nå idag har jag inte gjort de jag skulle. Nämligen läsa inför tentan. Iofs så har jag varit på föreläsning,tvättat,bakat,städat o lagat mat. O umgåtts med G i nåra timmar på kvällen. Blev lite Guitar Hero o mys sen skulle han hem till sitt satans bilspel. Ska hacka mej in på trackmania o förstöra servern med nåt elakt virus. nejdå. Insåg efter att han gått att de inte gjorde så mkt, hade lite småplock med skolan som jag fixade,fram tills tonern i skrivaren tog slut. Skitskrivare!!!!

Hmmm, när jag typ sitter på bussen eller tåget eller i skolan kommer jag jämt på vad jag ska skriva i bloggen, sen e de borta när jag väl ska skriva.

Okej en sak till kom jag på att jag gjort idag, lyft bladet från munnen eller vad de heter. Frågade G om han ville hänga med hem till mitt hem hem i småland. responsen på frågan var speciellt, varse sig ja eller nej.Får se om de vad han säger om de imorn.

Natti natti!

hello saferides nya skiva

har precis börjar lyssna på nya skivan, har bara hört en låt men  jag vet redan nu att kommer bli fast i denna lika mkt som jag blev i den förra. ikväll känns de bra med lugn o lite melankolisk musik.....

pluggstatus, kan jag uppdatera er om. har inte läst ett ord i böckerna.stressad svar ja. men jag ignorerar de.

Arvikafestivalen 2009

JAG SKA PÅ ARVIKA I ÅR!!!! inget kan fan stoppa mej! jag dör hellre.  Anledningen till detta är att Depeche Mode spelar på Vintergatan. Jag har fan missat depeche ett antal ggr när de varit sverige. Detta ska inte upprepas igen! No way säger jag bara.  Behöver bara som sagt nån att åka med. Elise nu får du fasiken se till att den där jädra husvagnen inte säljs o så där så köper vi biljett innan de blir för dyra. I år börjar biljettpriset på 895 kr och de sista biljetterna går för 1195kr. Hurry Hurry!


Prutt!

Jag fick inte jobbet som jag var på arbetsintervju för i onsdags. Jag är nu mkt besviken och all den lilla lust till att plugga som jag försökt bygga upp nu i två timmar är som bortblåst..... Ska nog kolla på desperate på datorn istället o dricka kaffe till magen är helt paj.....är de nån som vill skänka 7 kilo lösgodis till mig så jag kan gå in i sockerkoma? Maila mig så kommer jag o hämtar det.

Domkellertopppsssss,snor,humörsvängningar,grek & enduro

Helgen har varit lugn har varit i Hallsberg sen i fredags kväll. Kollade på Idol och förundrades varför aldrig Jesper åker ut. Åt pizza o delade på en tetra domkellertopppss, snacka om social klass c kväll...hehe. Nej men de var najs o ta det lite lugnt. Fick ju många flashbacks av den där vinförpackningen eftersom jag och cissi generation 2 levde på sånt där tetravin ett tag. Tetravin som vi köpte på krita....


Sen har jag varit fruktansvärt snorig, de tär på en. o framför allt på huden på näsan.... I lördags var jag på världens kanske tråkigaste humör.Började till och med gråta bara för att Gus sa till sin bror att jag hade dåligt med pengar, då är man lättirriterad. Jaja så grät jag lite o sen tog jag mig samman.  Var ute på greken i Kumla o åt med  Gus bror o sambo,det var trevligt o gotte.


Igår på dagen var jag på min första endurotävling. Det regnade och det var blöt och allmänt ogästvänligt  väder. Men det var desto roligare att titta på. Sen efter den där halva dagen ute i regnet fanns inte så mkt annat att göra än att försöka bli varm igen o mysa i tevesoffan. alt framför sitt bilspel som gus envisas med,jag ska inte klaga jag läste en bok under tiden.

Nej nu e de dags o sätt fart med pluggandet så man kan åka hem i lugn o ro i helgen.

Mitt stackars öga...

Det gör ont såhär ser de ut:



 Ser att de inte syns så bra men iallafall de ser ut som jag gråtit med höger öga i cirka ett dygn.

Snyggve

Idag är jag en snyggve. Nu ska ni få höra varför jag idag är mitt allra snyggaste:

1. Jag är helt jättesnorig o näsan rinner plus att jag nästan får näsblod när jag snyter mig.
2. Ont i halsen.
3. Ont i öronen pga ont i halsen
4. Kraxar som en kråka på grund av halsontet
5. Enstaka småfinnar i ansiktet
6. Och sist men inte minst mitt högra ögon har fått en liten ögoninflammation, vilket innebär att de vätskar sig o att ögonvitan är helt blodsprängd.

Visst verkar de som jag har min snyggaste dag på länge. Jag känner mig iallafall snyggare,fräschare o piggare än någonsin...NOT.

Tur att de finns smink en dag som denna,nu ska jag kolla på nyhetsmorgon o käka frulle o sen gå till skolan vid kl 10.

Seminarieuppgiften

Den är klar nu. Tog mej samman efter ett samtal med mamma. Så nu kan jag gå till seminariet med mitt fina(ironi) abstarkt o låtsas veta allt om Marx imorn.

Snart e de Idol:)

Kan nån motivera mig...

att skriva den där seminarieuppgiften? Jag orkar inte plugga. Jag vill ha myskväll istället. Inte pluggkväll.... Funderar starkt på att skita i uppgiften o skita i seminariet....hmmm ska försöka läsa texten så får vi se om jag lyckas få lite inspiration....

Sanningen om den klantiga 24åringen!

Och igår var jag ju på sittning. De var skitrevligt och god mat. Vi dansade,sjöng o pratade med folk till vi ville åka hem vilket var vid halv två tiden.Vi bestämde att vi skulle dela en taxi o cirka 20 min senare var jag vid min dörr. Dock utan mina hemnycklar!!!!Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jag är ju så klantigt. Hade glömt nyckeln på förfesten i min andra väska som jag hade med mig till C. Först ringde jag Gusen o han var inte villigt att stiga upp ur sängen.Vilket jag förstår men man kan ju alltid försöka;) Sen ringde jag Martin o han gick bra att släpa upp ur sängen mitt i natten. Martin jag är dej evigt tacksam! För de är alltid bäst att sova i sin egen säng.

Rösten har inte försvunnit helt som jag trodde att den skulle göra,vilket iofs är bara positivt att den inte har. Men just nu har jag en sån där schysst festivalröst. Hes som få, ont i halsen o snorig,

Nu ska jag käka lunch o ta mej samman. Måste skriva den där jävla seminarieuppgiften.

Dagens irritation: Ljudet på min mobil fungerar inte. Så man missar när de ringer.Eftersom de inte kommer nån ringsignal.

Vem är klantigast i hela världen?

Jo Maery naturligtvis. Varför orkar jag inte förklara nu utan de gör jag imorgon.  Imorgon när jag kommer vakna o inte kunna prata, då ska jag skriva varför jag e klantigt. Allt jag kan säga nu är att jag älskar Martin för att hjälpte mig när jag klantat mig.

Gonatt!

Intervjun

Jag tror att jobbintervjun gick bra, de skulle återkomma innan helgen. Sekten gick mindre bra, 400g upp menmen de blir nya tag from imorn ikväll ska de ju svullas trerätters på Frimis.

Känner mig helt igentäppt i näsan idag och har jätteont i halsen. Ska käka lunch nu sen kanske vila lite så man orkar med kvällen, känner mig helt slut i kroppen.

RSS 2.0